Hamileyken saç boyayanlar acil bakın

sinemmsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
7
0
1
29
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza çok endişeliyim. 2.kez hamileyim 11 haftalık dün saçlarımı boyadım koleston naturals bitkisel diye geçiyor ama korkuyorum bebeğime bişey olursa diye

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza çok endişeliyim. 2.kez hamileyim 11 haftalık dün saçlarımı boyadım koleston naturals bitkisel diye geçiyor ama korkuyorum bebeğime bişey olursa diye

Saç boyattığı için bebeğine zarar gelen kimseyi duymuşluğum yok benim. Sigara içmeyin, alkol kullanmayın yeterli.

Bende duymadım internettende baktım kanıtlanmış bişey yok zaten yıkadım hemen tutmamış boya zaten sadece dibinde biraz renk var o kadar. Korktum yinede ne bileyim. Sakat olur kör olur diyen var vicdanım hiç rahat değil ama nasıl bebeğe ulaşır ki bilmiyorum sigara alkol kola vs şeyler yok

Hamile olduğunu bilmeyip 9 ay alkol sigara kullananların bebekleri maşallah sağlıklı olabiliyor. Ayrıca boyamışsınız, biri kalkıp da eyvah eyvah gitti çocuk dese kahrınızdan çocuğa zarar vereceksiniz Allah korusun. Önceden danışılmalı doktora böyle mevzular. Doktora yani.

Benim doktorum kesinlikle önermiyorum demişti dediğine göre bir bildiği vardır hiç bi yerde bebeğe bi şey oldu diye yazmıyor diye bu olmayacağı ya da olmadığı anlamına gelmiyor. Bi de o kokuya hamile hamile nasık tahammül ettiniz ya onu çok merak ettim koku konısında hassas olunan bi dönem malum

ben eczaneden aldığım organik boya ile boyadım. Hiç kokusu yoktu. Yanlız benim doktorum 4. aydan sonra eczaneden aldığınız organik boya ile boyayın demişti. 4. aydan önce izin vermedi. bebeğim dünyaya geldi şükürler olsun birşeyi yok. keşke bu soruyu boyamadan önce sorsaydınız. biraz erken boyamışsınız

Back
X