Hamileyken saç kesmek sakıncalı mı??

Mia23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
16
3
3
İstanbul
merhabalar arkadaşlar,
bir sorunum var saçlarım çok uzun ve kestirmek istiysoorum ama çevremdeki bazı insanlar saç kesmek bebeğin ömrünü kısaltır diyor. bazıları ise kestirmemin bir sakıncası olmadığını. ben batıl inanç olarak görüyorum ama yinede kararsızlığa düşmeme neden oluyor bu durum. Havalar çok sıcak geceleri çok rahatsız oluyorum saçımdan hep topluyorum ama topluykende rahat edemiyorum. ev iş bebek derken saçıma bakamıyorum da çok kırıldı.. kendimi kötü hissediyorm normalde uzun saçı çok severim ama şuan eziyete dönüştü benim için..

sizce ne yapmalıyım??? :44::44::44::44:
lütfen yardımcı olun.. şimdiden teşekkürleer..

kesinlikle büyük saçmalık kocaman bir batıl ötesi inanç.. bu fikri ortaya atanlar hamileyken saç kestiren tüm kadınları bi ömür takip edip çocuklarının ne kadar yaşadığının tutanağının tutmuş olamazlar..

hamilelikte sen nasıl rahat olacaksan, nasıl mutlu olacaksan bebeğin için o iyidir.. uzun saç seni rahatsız ediyor bunaltıyorsa kestir gitsin.. bunun ömürle hiçbi alakası yok..

boyatma desen neyse o kimyasal.. saç kestirmeyeceksek tırnak da kesmeyelim, epilasyon da yapmayalım sonuçta hepsi keratin değil mi..

boşver tatlım bak sen rahatına.. gönül rahatlığı ile kestir saçlarını nasıl rahat olacaksan öle yap..

teşekkür ederim :13: bende senin gibi düşünüyorum bugün işten çıktığım gibi kuaförüme gidip kestirmeye karar wermiştim öyle de yapacağım çok rahatsızım çünkü sadece toplayıp bırakıyorum böyleside hoşuma gitmiyor... kendimi kendimden uzaklaşmış hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…