Doğuma Hazırlık hamileyken saman nezlesi zorluyor mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meleksimam

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
428
2
68
39
iyi geceler herkese.. bu ay hamile kalmak istiyorum. ancak saman nezlem var, ilaç almazsam sürekli hapşırıyorum. bu hamileliğimi etkiler mi? ne yapacağım ben? :(

bende de var ve ilaç vermiyor doktorum. ama bunu tabi bir dr. ile görüşmen daha doğru olur.

Son düzenleme:
bende de var ve ilaç vermiyor doktorum. ama bunu tabi bir dr. ile görüşmen daha doğru olur.

senin doğumuna çok kalmamış maşallah. nasıl geçirdin hamileliğini? ilaçsız zor olmadı mı? ben evin içinde bile ilaç almadan bir iş yapamıyorum. :(

Meleksimam hamilesin sanırım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :emir_bebek:

Saman nezlesi olayını nasıl hallettin acaba? Bende saman nezlesiyim ve ilerki aylarda bebek düşünmeye başladığımızda sorun olacağını hiç düşünmemiştim, hapşırmak bebeğe zarar verir mi? :44:

Korkutmak istemem ama benim hamilelliğim saman nezlesinden dolayı tambir kabus oldu.Astıma çevirdi ilaç kullanamadığımdan.Hava kullanıyorum.Hamilelikten önce iğnesi varmış galiba ondan vurulup bide bahar aylarına denk getirmemeni tavsiye edebilirim ki doktorunla görüş kesinlikle bunu halletmeden hamile kalma derim.Mide bulantıları kusma durmayan hapşuruk burun akıntısı nefes darlığı beni mahfetti.Dilerim sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.

Back
X