Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar kızlar 4 haftalık hamileyim dün öğrendim fakat sigarayı henüz bırakmadım.Aranızda hamile olupta içenler varmı.İnş en kısa sürede bırakabilirim.
bende 10 senedir günde 1 paket kırmızı paket uzun sigara içen biri olarak hamile olma ihtimalim başladığında azalttım ve sigarayı değiştirdim (white diye sigara görünümünde ama dumanı ve zehiri çok az olan bi markanın sigarasından) ve hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. sigara içmeyi çok seviyorum ama bebeğimi daha çok seviyorum, anne olmak kolay değil fedakarlık ister bence, içen arkadaşlar da zamanla ciddiyeti hissedip bırakacaktır ben inanıyorum ki. ama en önemli zamanı da ilk 3 ay, geç kalmadan bırakmalı içen varsa![]()
Şuan 20.haftamdayım bugüne kadar bir veya iki tane içtim bu aralar yine abartmaya başladım 3e 4e çıktım.![]()
Merhabalar kızlar 4 haftalık hamileyim dün öğrendim fakat sigarayı henüz bırakmadım.Aranızda hamile olupta içenler varmı.İnş en kısa sürede bırakabilirim.
Şuan 20.haftamdayım bugüne kadar bir veya iki tane içtim bu aralar yine abartmaya başladım 3e 4e çıktım.![]()
Devam ederseniz ciddi ciddi erken doğum yapamaya aday bir annesiniz. Biliyorsunuz değil mi? Hiç 28 haftalık 1600 gr doğan bir bebek gördünüz mü? solunum cihazında nefes almaya çalışan...