- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilk 4 hafta yani hamile oldugumu ogrenene kadar 1 pakete yakın ictim.sonra 9 hafta dahil olmak üzere 7 ye falan dusurdum dun bıraktım ve ıcmıycem umarım bugune kadar cok zarar vermemısımdır sizce bı sorun olmusmudur kafamda hep bu soru
valla bende ilk çocuğumda içtim..evet günde 5 tane içtim..çok şükür sorunsuz dünyaya geldi ama çok zayıf bir çocuk...ama şimdi hamile kalmayı planladığım için artık hiç içmiyorum...evet cnm bende aynı sekılde suan 5 haftalık hamıletım ve sıgarayı bırakamadım cok korkuyorum bebegıme bırsey olur dıye gunde 5taneye kadar ıcılebılırmıs dogrumu acaba![]()
İçmeyenler çoğunlukta galiba ne güzel yaa. bu arada ben şunu belirtmek isterim. doktor kontrolünde içiyorum. yani ne kadar sigara içtiğimi doktorum biliyo. çok zararlı olduğunu çok iyi biliyorum yani bilinçsiz felan değilim. ama işte diyorum ya maleseffkii içiyorum. ama benim gibi çok uzun yıllar içen biri olarak özellikle ben çok içtiğim içinn önceleri 3 tane sigara benim için şu anda yapılanın en iyisi. KEŞKE DAHA İYİSİNİDE YAPABİLSEM