hamileyken temizlik ürünlerini kullanma

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
arkadaşlar hamilyiz ama bir yandanda yapmakla yükümlü olduğumuz işler var..örneğin tuvalet banyo temizliği gibi bunları yaparkaende kullandığımız tabikide ç.suyu vs..şeyler var siz nasıl temizlik yapıyorsunuz..benim elim hiç bulaşıktan çımıyor bunların bize zararı var mı ki....bebeğimizi etkileyecek kadar..b.deterjanı ..cifler vs...fisfisfis

selam arkadasım....benımde cok takıntılı oldugum konudur bu fakat arastırdım eldıven kullanmak gerekır ve temızlık malzemelerıne temas etmememız gerekıyor....ne temızlık yapılan ortamı havalandırmak gerekıyor mutlaka....:kaydirigubbakcemile4

valla kızlar ben normal ev işlerini yapıyorum toz alma süpürge yerleri viledayla silme gibi ama arada mutlaka dinleniyorum balkonu yıkıyorum ama kovayı yarım dolduruyorum çamaşır asarken mesela sepeti iki kez taşıyorum yarım yarım dolduruyorum. ama banyoyu temizleme işini eşime devrettim o koku beni mahvediyor. çamaşır suyu kullanmayınca da benm içim rahat etmiyor altı üstü bi banyo temizliğini de eşim yapıversin artık. bulaşıkları da makinede yıkıyorum elde hemen hiçbir şey yıkamıyorum.

Sağol canım yazda geldi yaz temizliği yapacaktım ne olacak bilmem badana vs...offff offffffffff

badanayı falan sen yapma kısss oyle yorucu agır ısler yapma allah korusun mazallah dıkkat et....sen cok tıtızsın galıba...nekadarlık hamılesın...:CüvCüv:

valla kızlar ben normal ev işlerini yapıyorum toz alma süpürge yerleri viledayla silme gibi ama arada mutlaka dinleniyorum balkonu yıkıyorum ama kovayı yarım dolduruyorum çamaşır asarken mesela sepeti iki kez taşıyorum yarım yarım dolduruyorum. ama banyoyu temizleme işini eşime devrettim o koku beni mahvediyor. çamaşır suyu kullanmayınca da benm içim rahat etmiyor altı üstü bi banyo temizliğini de eşim yapıversin artık. bulaşıkları da makinede yıkıyorum elde hemen hiçbir şey yıkamıyorum.

cok mantıklı valla ne yorucaksınkı kendını ama sen sanslısın herkesın esı senın gıbı bazı seylerı kabul etmıyorsırnaşık şey

bende temizlikte tam bir camasir suyu delisiyimdir
ama siz bu yöntemi bilmiosunuz galiba
bir tülbent yada agzini burnunuzu saracak herhangi baska bir seyi islatip sariyosun böylelikle onu solumamis oluyosun..yengem cok yapar bu yöntemi ve hic rahatsiz olmaz kokusundan..
biude hamilelikte temzlik yapicaksaniz eger mutlaka heryeri havalandirin yada bulundugunuz ortami havalandirin

Temizlik mecbur olacak ben,m bir kızımd daha var o da yaşına girecek bu ay sonunda ama ben test yaptım hamile çıktım ask-laında kasıtlı bir hamilelik değil yani...
Arkadaşlar sizden bir ricam olacaka ben bu gün öğlden sonra dr. Gideceğim bebeğimden dolayı size daha öncedende bahsetmiştim ilaçlar felan aldım ve daha ilk gidişimiz hamilemiyim yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum bile ne olur dualarınzı eksiketmyin bizden bebeğim iyi olsun ve ilaçların hiç zararı olmamış olsun inşallah her şey yolundadır mutlu bir şekilde geliriz inşallah ne olur dualarınzıı eksiketmeyin allah razı olsun...

Temizlik mecbur olacak ben,m bir kızımd daha var o da yaşına girecek bu ay sonunda ama ben test yaptım hamile çıktım ask-laında kasıtlı bir hamilelik değil yani...
Arkadaşlar sizden bir ricam olacaka ben bu gün öğlden sonra dr. Gideceğim bebeğimden dolayı size daha öncedende bahsetmiştim ilaçlar felan aldım ve daha ilk gidişimiz hamilemiyim yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum bile ne olur dualarınzı eksiketmyin bizden bebeğim iyi olsun ve ilaçların hiç zararı olmamış olsun inşallah her şey yolundadır mutlu bir şekilde geliriz inşallah ne olur dualarınzıı eksiketmeyin allah razı olsun...

canım benım dualarımız ustunde allahım sana saglıklı bır sekılde yavrunu bagıslasın sonuc u yaz oldumu buraya merak ederım ben kullandıgın ılaclarıda gotur dr.ok allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

merhabalar. bende 16 haftalık hamıleyım ve temızlık yapmak mecbur malum. hadı evı sılıp süpürmesem bıle onları esım yapabılıyo bır nebze. ama banyo ve tuvalet temızlıgını yapamaz dıye dusundugumden kendım yapıyorumn ... ben domestos kullanıyorum e domestosu kullanmayınca ıcım rahat etmıyo. evet cok kokuyo ama temızleyıp çabuk çabuk duruluyorum banyonun ve wc nın kapısı acık kalıyo temızlık boyuncA.soınra koku cıkıyo zaten agzımı burnumuda çalkalıyorum sonra. ardından duş yapıyorum hem rahatlıyorum hem evım temız oluyo. banyoı pis oldumu sankı her yer pis miş gıbı gelıyo bana. zaten cabuk kırlenıyo saçlar kıllar vs

Back
X