Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3,5 haftalık hamileyim 15 gün sonra uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu yapabilir miyim sakıncası var mı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler..
28. haftadan sonra hava yolları hamile yolculardan doktorunun uçakla seyahat edebilir onayını istiyor, öncesinde yapabilirsiniz ben yaptım hatta öncesinde doktoruma danıştım sözlü olarak bir sakıncası yok dedi hava yolları da bir sıkıntı çıkarmadı.
28. haftadan sonra hava yolları hamile yolculardan doktorunun uçakla seyahat edebilir onayını istiyor, öncesinde yapabilirsiniz ben yaptım hatta öncesinde doktoruma danıştım sözlü olarak bir sakıncası yok dedi hava yolları da bir sıkıntı çıkarmadı.
arkadasinda dedigi gibi 27. haftadan sonra turk hava yollari doktordan bi rapor istiyor .. yoksa doktorunuza danisin dusuk tehlikeniz yoksa yapilabilir..
ben ilk hamileligimde hem 2. ayimda ve 5. ayimda birde 7. ayimda 3 sefer yolculuk yapmistim hic bi tehlike olmamisti ..
hamilelikte en tehlikeli yolculuk sekli araba yolculuguymus .. aklinizda bulunsun
canım ben THY de çalışıyorum kuralı söyleyim sana
tek bebeğe hamileysen 28 haftaya kadar raporsuz 28-35 arası da mutlaka dr. raporuyla
çift bebeğe hamileysen 28'e kadar yine raporsuz 28-31 arası yine raporla ucarsın .
raporda da mutlaka 'uçakla uçmasında bir sakınca yoktur' yazısının olması şart ve rapor 7 günden eski olamaz
Eger hamileliginizde onemli bir sorun yoksa ucak yolculugunun sakincasi yok.28.haftadan sonra doktorunuzdan'ucaga binebilir'raporu alarak yolculuk yapiyorsunuz.ben 32 haftalik hamileyken 12 saat ucak yolculugu yapmistim.hic sorun cikmamisti.ucaga binmeden once doktorumun tavsiyesiyle kan sulandirici igne yaptirmistim o kadar.yinede doktorunuza danisin derim ben