Hamileyken yerlesme kanaması

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
175
53
30
Hamile kaldiginizi ogrendikten sonra kacinci haftanizda yerlesme kanamasi yasadiniz?
Ben bugun regl baslangicinda yasadigim agri pembemsi yapiskan bir akintiyla doktora gittim. 5+5im su an kesem 10-12 mm arasi henuz bebek gorunmuyor. Doktor dusuk olabilir bekleyelim dedi. İcim icimi yiyor benzer bir sey yasayan var mi? Akinti kesintisiz devam etmiyor ama cok normal de degil gibi hissediyorum. Tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim

Hamile kaldiginizi ogrendikten sonra kacinci haftanizda yerlesme kanamasi yasadiniz?
Ben bugun regl baslangicinda yasadigim agri pembemsi yapiskan bir akintiyla doktora gittim. 5+5im su an kesem 10-12 mm arasi henuz bebek gorunmuyor. Doktor dusuk olabilir bekleyelim dedi. İcim icimi yiyor benzer bir sey yasayan var mi? Akinti kesintisiz devam etmiyor ama cok normal de degil gibi hissediyorum. Tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim
İki sefer yaşadım yerleşme kanamasını ikiside tam adet günümde oldu yoğunluğu miktarı kişiden kişiye değişiyor benim mesela peçeteye sildiğinde 2 veya 3 sefer gelen Bi pembelikti daha sonra adet geciktiğinde baktım kanama da olmuyo test yapıp öğrendim Hamileliğimi

İki sefer yaşadım yerleşme kanamasını ikiside tam adet günümde oldu yoğunluğu miktarı kişiden kişiye değişiyor benim mesela peçeteye sildiğinde 2 veya 3 sefer gelen Bi pembelikti daha sonra adet geciktiğinde baktım kanama da olmuyo test yapıp öğrendim Hamileliğimi
Benim adet oncesi degil iste malesef :( en son 10 agustos regl baslangicim yeni kan geliyor

Benim adet oncesi degil iste malesef :KK43: en son 10 agustos regl baslangicim yeni kan geliyor
Geç döllenme olabilir belki hemen umutsuz bakmayın olaya ayrıca herkes aynı yaşayacak diye Bi durum söz konusu değil ama dikkat edin Haftanız çok erken doktora muhakkak söyleyin bu durumu takibini yapın

Düşük olabilir bekleyelim ne demek 🙄
Progestan başlamadı mı ya da herhangi bir iğne yapmadı mı

Lütfen araştırıp iyi bir doktora gidin.. Kimse bilemez sağlıklı olmadığını, hele düşük önleyici vermemesi prosedüre bile uygun değil. Progestan alsanız da düşeceği varsa düşüyor ama prosedür gereği veriyorlar.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur🙏

Merhaba, ben adet gününden 5 gün önce kahve lekelenme yaşadım. Bir daha gelmedi. Bence başka bir doktora daha gidin ne demek düşerse düşsün tutmayalım, desteklemek lazım.

Vermedi.. ben tahminim gebeligimin 3. Gunu falan kovid ilaclarini kullandim. Doktor dusuyosa dussun hic tutmayalim dedi. Sagliksiz engelli olacagina dussun dedi..
Doktor bana öyle dese derim ki engel senin kafanda . Ne biliyorsun engelli olacağını 😡
Benim tüp bebek ama ilk başlarda 12.haftaya kadar sürekli her hafta kanamam oldu . 12.hafta bitti çok şükür . Progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Kanaman yoğunlaşırsa eczaneden bir iğne alıp acilde yaptırabilirsin . Ben acilde yaptırmıştım bir gün . Ama benim ultrasonda kanamam hiç görünmedi .

6+3 te yaşadım bir kanama

Merhaba, ben adet gününden 5 gün önce kahve lekelenme yaşadım. Bir daha gelmedi. Bence başka bir doktora daha gidin ne demek düşerse düşsün tutmayalım, desteklemek lazım.
Yani kovid ilaclarini kullandigim icin eger bebege zarar verdiyse dussun diyor. Engelli olacagini dusunuyor ilaclar agir oldugu icin

Doktor bana öyle dese derim ki engel senin kafanda . Ne biliyorsun engelli olacağını 😡
Benim tüp bebek ama ilk başlarda 12.haftaya kadar sürekli her hafta kanamam oldu . 12.hafta bitti çok şükür . Progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Kanaman yoğunlaşırsa eczaneden bir iğne alıp acilde yaptırabilirsin . Ben acilde yaptırmıştım bir gün . Ama benim ultrasonda kanamam hiç görünmedi .
Benim kesenin ust tarafinda hafif kanama var dedi. Saglikli olmasi, dusmemesi icin dua edicem sanirim tek carem beklemek..

Adetten 2 3 gün önce yaşadım

Doktora gittiniz mi bir gun mu surdu ve agri var miydi :KK43:
evet 1 gün sürdü sadece kasık ağrım vardı ara ara, doktora gitmedim aradım sadece doktorumu korkmamam gerektiğini olabileceğini söyledi, takip et eğer çoğalırsa ve kırmızıya dönerse hemen gel dedi, şükür çoğalmadı sabah başlamıştı akşamına bitti.

evet 1 gün sürdü sadece kasık ağrım vardı ara ara, doktora gitmedim aradım sadece doktorumu korkmamam gerektiğini olabileceğini söyledi, takip et eğer çoğalırsa ve kırmızıya dönerse hemen gel dedi, şükür çoğalmadı sabah başlamıştı akşamına bitti.
benim de bugün bir şey yok gibi şükür olursa da dert etmicem artık akışına bırakmak en iyisi bebek güçlüyse beni bırakıp gitmez :(

benim de bugün bir şey yok gibi şükür olursa da dert etmicem artık akışına bırakmak en iyisi bebek güçlüyse beni bırakıp gitmez :KK43:
Steres yapma sakin kalmaya çalış canım, bol bol dinlen uzat ayaklarını işyapma beslenmene dikkat et inşAllah bebeğin sıkı sıkıya tutunur sana

Back
X