- 13 Mart 2012
- 1.124
- 89
- 113
Allah'ım sonunda olduuuuu , bende hamileymişim.. Okadar mutluyum kiii... Hemen sürecimi anlatırım geçenlerde konu açmıştım olmuyor diye ama bugün hamileyim diyorummmm :) adetim gecikince hemen test yaptım akşam tok karnına sabah daha iyi belli olur dediler bir de sabah yaptım ikiside pozitif çıktı ama bir çizgi net kırmızı belli diğeri çok belli belirsizdi. Dedim hemen sabah sağlık Ocağı'na gidiyim.. Gittim kan aldılar test yaptılar sonuç yarına .. Neyse yarın oldu gittim hormon testinin sonucu çıkmamış bir yandan da nasıl korkuyorum acaba yok mu ki diyorum sürekli yatarken kalkarken otururken dua ediyorum bölürsün Allah'ım ver diye :) yine gittim vee evt gebesin dediler sonunda oldu :) kiloma baktılar boyuma son adet günüme boyum 1.70 kilo 58 son adet günüm 1 Mayıs doğumumsa 11 Şubat diye bekleniyormuşşşş :) 6 haftalıkmış galiba tam da bilmiyorum ama hastaneye de gitmek istemiyoruz bir tek cinsiyet için gideriz diye planladık eşimle çok mutluyuz yaaa ilk öğrendiğimde hemen şükür namazı kıldım 2 rekat dua ettim hepiniz içinde ettim :) belirtilerimde vardı Miğde bulantısı, çok nadir baş dönmesi ... Sonuç böyle :))))