Hamileymişik bilmeden 14 gün monodoks kullandım(antibiyotik)

smmhh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
1.307
560
123
28
Kızlar hamileyim adetim 3 gün geçti ama hamile olacağımı hiç düşünmedim ve vajinal akıntı için monodoks antibiyotik yazmıştı doktor 2 hafta kullandım. 18 eylülde başlamıştım. Yani yumurtlamadan da önce kullandım yani bir haftası net döllenme ya da gebeliğe denk geldi. Doktora sordum henüz cevap yok çok çok üzüldüm.. başına gelen oldu mu?

Cnm bukadar panil yapma ben gebe olduğumu bilemden sporda karnıma agırlıklar koydum buscopan kıllandım meger yerleşme agrısıymış çok şiddetli olmuştu 8. Aydaym çok şükür nirşey olmadı insanlar bilmeden neler yapıyor

Çok şükür canım. Ama işte gebelikte asla kullanılmaması gereken antibiyotik diye yazıyor o yüzden tedirgin oldum. 4 gün önce bitmişti antibiyotik. Ay allahım sen de evladımı sağlıkla kucağıma almamı nasip et

Tutunana bebege istesende zarar vermen zor zorunlu ilaç kullananlar var kronik hastalığı olan bir kutu antibiyotikten bişey olmaz allah nasip etsin inşallah isteyen herkese

Tutunana bebege istesende zarar vermen zor zorunlu ilaç kullananlar var kronik hastalığı olan bir kutu antibiyotikten bişey olmaz allah nasip etsin inşallah isteyen herkese
Amin arkadaşım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…