Hamileymişim 🙏🏻

Murphycan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
74
38
8
32
İyi güzel 4+1im şimdi ne olacak 😂 Önce gelişi güzel bi doktora hemen gitmeli miyim, bekleyip doktor mu araştırmalıyım.. kese var mıdır... sağlık ocağına gitmeli miyim.. Kafamda deli sorular...

Öncelikle sakin olun hayırlı olsun
Kese için 5 haftayı beklemeniz lazm
Bebeği görmek için 6+ veya 7.ci haftayı beklemeniz lazm

Doktora gitmek için acele etme canım. En az 2 hafta Bi bekle, bazen kese yada bebek görülemeyebiliyor. İnsan gereksiz yere stres oluyor o yüzden beklemeni söyledim. :) hayırlı olsun.

Kese oluşana kadar yani 5. Haftaya kadar doktora gitmeli miyim deneyimli annelerdensiniz sanırım ☺
İkinci bebeğime hamileyim canım
Bana kalırsa gitme çünkü 2 hafta sonra tekrar gel dicek
Ama ilk bebek olunca heyecanlı olunuyor ve gitmek istiyorsun o yüzden gitmede diyemem ama en az 5 haftayı bekle öyle git sonra en geç 2 hafta sonra yine çağrıcak 😊

Ama ilk bebek olunca heyecanlı olunuyor ve gitmek istiyorsun o yüzden gitmede diyemem ama en az 5 haftayı bekle öyle git sonra en geç 2 hafta sonra yine çağrıcak 😊
Tehlikeli durumları doktor da bilemez şuan zaten demi kese falan olmadığı için

Bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin sana da ☺️

canım dün 516 ise hcg değerin kese 1 haftadan önce görünmez gün aşırı ikiye katlıyor zaten folik asit de kullanıyormuşsun acil bir durum olmadıkça 1 haftadan önce gitme derim

Folik asit kullanıyorum ama markaları fark eder mi aceba
yok canım farketmez doktora gidince de söylersin kullandığını gerek görürse daha iyisi varsa aldırır o zaten şu ilk haftalar çok önemli beslenmene dikkat etmelisin protein ağırlıklı beslenmeye çalış çünkü proteinler yapı taşıdır ve şu ana bebeğinin organları sinir sistemi omuriliği oluşuyor susam kadar bişi ama akıl almıyor değil mi mucize gibi :)
sağlıkla hayırla al kucağına canım

yok canım farketmez doktora gidince de söylersin kullandığını gerek görürse daha iyisi varsa aldırır o zaten şu ilk haftalar çok önemli beslenmene dikkat etmelisin protein ağırlıklı beslenmeye çalış çünkü proteinler yapı taşıdır ve şu ana bebeğinin organları sinir sistemi omuriliği oluşuyor susam kadar bişi ama akıl almıyor değil mi mucize gibi :)
sağlıkla hayırla al kucağına canım
Çok sağol canım ilk bebekler telaşlı olurmuş hep ne kadar araştırsam da bilgisizim ☺️ Teşekkür ederim 🙏🏻

Dün acilde kan verdim beta 516 ama bakmadan geri yollucaksa ne gidim folik asit kullanıyorum ona devam et der ☺️ Ama bilemedim de ☺️
Sadece folik asit kulian demeyecek. Bazı kan tahlilleri isteyecek. Ama bence de 2 hafta sonra gitmelisin. Git gel benim için sorun değil dersen gidebilirsin tabiki senin arzuna kalmış.

Sadece folik asit kulian demeyecek. Bazı kan tahlilleri isteyecek. Ama bence de 2 hafta sonra gitmelisin. Git gel benim için sorun değil dersen gidebilirsin tabiki senin arzuna kalmış.
Sağlık ocağına gittim dedim yerleşme kanaması bile olmadı henüz şikayet edeceğim birşeyim de yok dedim 2 hafta bekle aksi durum olmazsa hem keseyi hem kalp atışını aradan çıkarırsın dedi 😂 Bu arada 4+1 değil 4+6 imiş ☺️

Back
X