Hamileymisim sokayım

Esraniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
85
9
36
29
Aletimin sekizinci günü temizlendim diye ilişki yaşadık. Ertesi gün kahverengi alıntılar başladı bi hafta sürdü yikandim iki gün sonra az az gene geldi hastahaneye gittim kan testi verdim ve degerim 25 çıktı sok oldum yarım tekrar test vercem yükseldi ki diye
Cok korkuyorum dış gebelik ya da kimyasaldir diye. Bu durumu bilen var mı

Aletimin sekizinci günü temizlendim diye ilişki yaşadık. Ertesi gün kahverengi alıntılar başladı bi hafta sürdü yikandim iki gün sonra az az gene geldi hastahaneye gittim kan testi verdim ve degerim 25 çıktı sok oldum yarım tekrar test vercem yükseldi ki diye
Cok korkuyorum dış gebelik ya da kimyasaldir diye. Bu durumu bilen var mı
Yani şimdiden kimse bişey diyemez değerin 2 günde 2 kat artması lazim

Hayırlısı olsun diyelim geç döllenme ya da üstüne görme dedikleri olabilir. Benim de sağlıklıyken adetim 7 gün sürerdi. Tabi dolu dolu 7 gün değildi. İlk birkaç gün yoğun sonlara doğru var yok arasıydı. O yüzden bana normal geldi 8 gün sürmesi :)

Eskiden 9/10 da oluyordu.
Sonra 7/8e düştü işte
Bakalım bebeden sonra ne olur :KK45:
Ben adet olmadan bir iki gün önce sıkıntılarım, ağrılarım başlar. İlk iki gün yine karnım ağrır. Sekiz gün sürdüğünü düşünemiyorum. Hepsi birlikte bir ayın üçte birinde dükkanı kapatmış olurum, adam da ben de kurur kalırım tövbe yarabbim ahsjsjjsjs

Ben adet olmadan bir iki gün önce sıkıntılarım, ağrılarım başlar. İlk iki gün yine karnım ağrır. Sekiz gün sürdüğünü düşünemiyorum. Hepsi birlikte bir ayın üçte birinde dükkanı kapatmış olurum, adam da ben de kurur kalırım tövbe yarabbim ahsjsjjsjs
Ama şöyle bir sey var yani ben önceden rahatsızlanmıyorum çok fazla ancak olacağı gün, bir de en fazla 3 günü yoğun geçer. Sonrası rahat. Ben herifle olan kısmı haricinde sıkıntı etmedim hiç çünkü cidden kendimi yenilenmiş hissediyorum, devam ettikçe vücudum rahatlıyor sanki 😂

Konu dışında ama konu sahibi lütfen kusura bakmayın. Bana özelden yazarsanız size bir kaç tavsiyede bulabilirim. Yeni kurtuldum ben de o sıkıntıdan

Back
X