Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun adet gunu mu bu testKızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum![]()
Teşekkür ederim normalde adet günüm 23 dü ama Her zaman 2 gün önce olurum 21 de falan olmam lazım dı ama ben bu sabah ilk idrarla yaptım canımhayirli olsun adet gunu mu bu test
Sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına inşllahhhhh aminHayırlı olsun inşallahhh rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
21ine gore 3 gun gecmis. ovulasyon testi yapmis miydinTeşekkür ederim normalde adet günüm 23 dü ama Her zaman 2 gün önce olurum 21 de falan olmam lazım dı ama ben bu sabah ilk idrarla yaptım canım
Yerleşme kanaması ne zaman yaşadın nasıldıKızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum![]()
Yok yapmadım adetin son günü hani böyle bitti bitmedi durumu var ya o zaman ilişki oldu bide yumurtlama döneminde de denedik çok şükür oldu21ine gore 3 gun gecmis. ovulasyon testi yapmis miydin
Yerleşme kanaması ne zaman yaşadın nasıl
Sağol canım benimTebrikler canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Vajinal ulturasonla mı gördünüz bebisi yoksa normal ulturasonla mı :)Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bende 3 gün gecikme ile öğrendim yerleşme kanaması yaşamadım 10+5 haftalık oldu sadece kasık ağrılarım devam ediyor ara ara özellikle sol kasık ağrısı
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum![]()
Sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah aminHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Gebeliği ilk ögrendiginizde beta kaçtıVajinal ulturasonla mı gördünüz bebisi yoksa normal ulturasonla mı :)
yerlesme kanamasi da yasadim adet kanamasi da yasadim ne demek anlayamadimKızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum![]()
Adet sancısı yazdım yanlış okudunuz heralde :)yerlesme kanamasi da yasadim adet kanamasi da yasadim ne demek anlayamadim
Bilmiyorum dün kan verdim beta 11 bin çıktıGebeliği ilk ögrendiginizde beta kaçtı