Hamileymişim

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
29
Kızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum

Eklentiler

• D8C03226-12DD-4F25-8704-05315C6D45F4.webp
    17 KB · Görüntüleme: 86
Hayırlı olsun inşallahhh rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar önceki konulara bakarsanız yerleşme kanaması da yaşadım adet sancısı da yaşadım rabbim bana 5. Ay da nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin fotoğraf ta koydum
hayirli olsun adet gunu mu bu test

Teşekkür ederim normalde adet günüm 23 dü ama Her zaman 2 gün önce olurum 21 de falan olmam lazım dı ama ben bu sabah ilk idrarla yaptım canım
21ine gore 3 gun gecmis. ovulasyon testi yapmis miydin

Yerleşme kanaması ne zaman yaşadın nasıldı

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bende 3 gün gecikme ile öğrendim yerleşme kanaması yaşamadım 10+5 haftalık oldu sadece kasık ağrılarım devam ediyor ara ara özellikle sol kasık ağrısı

Vajinal ulturasonla mı gördünüz bebisi yoksa normal ulturasonla mı :)

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yerlesme kanamasi da yasadim adet kanamasi da yasadim ne demek anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…