Hamilesin hayırlı olsunAdet günümün 6.günü geçiyor
İçim içime sığmıyor yarını nasıl beklicemHamilesin hayırlı olsun
Yaaa ne güzel ne heyecanlı günler tadını çıkarİçim içime sığmıyor yarını nasıl beklicem
Yaaa Allahım size bağışlasın inşallahYaaa ne güzel ne heyecanlı günler tadını çıkarbende sanki dün gibi çift çizgiyi gördüğümde, şimdi 5 aylık bir bicirigi uyutuyorum
İnsaAllah hersey çok güzel olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsınYaaa Allahım size bağışlasın inşallahdualarınıza ihtiyacım var yarın doktora gideceğim inşallah
İnsaAllah hersey çok güzel olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsınsana tavsiyem hiç stres yapma şuan stres en büyük düşmanın belki daha erkendir ve bebeği goremeyebilirsin ben bebeği göremeyince çok ağlamıştım halbuki hiç gerek yokmuş oyle kendimi yıpratmaya, sakin kal ve her şeyin güzel olacağına kendini inandır güzel haberlerini de bekliyorum bizi de haberdar et yarın bu arada sana diğer bir tavsiyem de nacizane bebeğin kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme 2 3 hafta sürebilir kalp atışını duyman, duyduktan sonra ailelere söyle uzak tanıdıklara da 3 aydan sonra soyle çünkü herkes bildiğini anlatacak sana iyilik olsun diye, ama iyilikten çok kötülük olacak strese sokacak seni
Bugün doktora gittik ve kese oluşmuuş dediYa çok teşekkür ediyorum beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin
1 kac haftaya kalp atışını da duyarsınız insaAllah hayırlı olsun tekrardanBugün doktora gittik ve kese oluşmuuş dedi
hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin inssallah bizlere de dua et bizde bu guzel haberi en kisa zamanda alalimAdet günümün 6.günü geçiyor
İnşallah rabbim dileyem isteyen herkese nasip etsin inşallahhayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin inssallah bizlere de dua et bizde bu guzel haberi en kisa zamanda alalim
İnşallah çok sabırsıLanıyorum ben1 kac haftaya kalp atışını da duyarsınız insaAllah hayırlı olsun tekrardan
İkiz olduğum için ihtimal olabilir mi bu ilk aylarda bu kadar yüksek çıkması normal miBetam bu şekilde çıktı bugün nasil hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum pazartesi hastaneye gideceğim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?