Hamileyyim kızlar yardımcı olur musuz?

Yaaa Allahım size bağışlasın inşallah dualarınıza ihtiyacım var yarın doktora gideceğim inşallah
İnsaAllah hersey çok güzel olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın sana tavsiyem hiç stres yapma şuan stres en büyük düşmanın belki daha erkendir ve bebeği goremeyebilirsin ben bebeği göremeyince çok ağlamıştım halbuki hiç gerek yokmuş oyle kendimi yıpratmaya, sakin kal ve her şeyin güzel olacağına kendini inandır güzel haberlerini de bekliyorum bizi de haberdar et yarın bu arada sana diğer bir tavsiyem de nacizane bebeğin kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme 2 3 hafta sürebilir kalp atışını duyman, duyduktan sonra ailelere söyle uzak tanıdıklara da 3 aydan sonra soyle çünkü herkes bildiğini anlatacak sana iyilik olsun diye, ama iyilikten çok kötülük olacak strese sokacak seni

Betam bu şekilde çıktı bugün nasil hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum pazartesi hastaneye gideceğim zaten

Eklentiler

• IMG_3927.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…