Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunu değiştir benceCanım bana düşük yaparsın dedi ya gitmek istemiyorum ama devamı gelmedi ilaçta vermiyorlar bana
Betamı düşüyorİki doktorla görüştum canım betalarima baktılar aynı şeyi soylediler
Sen Allah tan ümidini kesme bir bakarsın yükselir geçem burda biri paylaşmıştı betası düşmüş doktor düşük yapacaksın demiş sonra tekrar yükselmişBetam az yükseliyordu düşmuyordu yine düşük yapicaksin dediler canım
Yok canım ilişki için değil betalarim yavaş yukseliyormus ondan düşük yapicaksin dediler şuan kan çok az geldi devamı gelmediİlişkiyle çocuk mu düşüyormuş.. normal şartlarda yok böyle birşey.. riskliyse madem neden uyarmadılar. Ne saçmalık
Yuzde kac artis oluyor ki?Yok canım ilişki için değil betalarim yavaş yukseliyormus ondan düşük yapicaksin dediler şuan kan çok az geldi devamı gelmedi
Anladım ben ilişki yaşadığınız için düşük yapacaksın dedi sandım.. anladım şimdi. İnşallah sorunsuz atlatırsın arkadşaım bi fikrim yok değerlerin düşmesiyle ilgili. Bildiğim genetik bozukluk varsa ilk aylarda bebek tam oluşmadan vücut gebeliği sonlandırıyor. Herşeyin hayırlısıYok canım ilişki için değil betalarim yavaş yukseliyormus ondan düşük yapicaksin dediler şuan kan çok az geldi devamı gelmedi
86-149-366-388 canımYuzde kac artis oluyor ki?
Teşekkür ederim canım doğru aynen benimkide tutunamiyormusAnladım ben ilişki yaşadığınız için düşük yapacaksın dedi sandım.. anladım şimdi. İnşallah sorunsuz atlatırsın arkadşaım bi fikrim yok değerlerin düşmesiyle ilgili. Bildiğim genetik bozukluk varsa ilk aylarda bebek tam oluşmadan vücut gebeliği sonlandırıyor. Herşeyin hayırlısı
Hm anladim. Insallah guzel bir surpriz yapar..artis duzelir..hakknzda hayirlisi olsun insallah.86-149-366-388 canım
Kanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilirlerKızlar bugün doktorla görüştum düşük yapicaksin dedi eşimle ilişki yaşadık çünkü doktor yasaklamadi sonra çok az devamı olmayan kan geldi böyle bı olay yaşayan var mı düşük olsa devamında gelir adet olurdumm galiba
İnşallah canim hayırlısı olsunHm anladim. Insallah guzel bir surpriz yapar..artis duzelir..hakknzda hayirlisi olsun insallah.
Kanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilir
Haklısın canım doğru beklicem biraz daha ya canım eğer zaten kimyasalsa zaten sağlıksız bı gebelik olucakti bı an önce atmak istiyorum daha sonra sağlıklı olabilirmiş bide dış gebeliklerdense böyle olmak daha iyi olucakKanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilirler