Hamilikte konuları

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
26
Kızlar bugün doktorla görüştum düşük yapicaksin dedi eşimle ilişki yaşadık çünkü doktor yasaklamadi sonra çok az devamı olmayan kan geldi böyle bı olay yaşayan var mı düşük olsa devamında gelir adet olurdumm galiba

been🖐 dr bise demedi diye 5. hafta iliskiden sonra ip gibi kan gelmeye basladi kanama alani olusmus hemen gittik pruloton ve progestan fitil verdi durdu sukir

Canım bana düşük yaparsın dedi ya gitmek istemiyorum ama devamı gelmedi ilaçta vermiyorlar bana

Betam az yükseliyordu düşmuyordu yine düşük yapicaksin dediler canım
Sen Allah tan ümidini kesme bir bakarsın yükselir geçem burda biri paylaşmıştı betası düşmüş doktor düşük yapacaksın demiş sonra tekrar yükselmiş

İlişkiyle çocuk mu düşüyormuş.. normal şartlarda yok böyle birşey.. riskliyse madem neden uyarmadılar. Ne saçmalık

Az kanama geldi devamı yok şuan ama yine de bilmiyorum canım tabiki herşey Rabbimin elinde ama devamı gelmezse belki iyi sonuçlanir

İlişkiyle çocuk mu düşüyormuş.. normal şartlarda yok böyle birşey.. riskliyse madem neden uyarmadılar. Ne saçmalık
Yok canım ilişki için değil betalarim yavaş yukseliyormus ondan düşük yapicaksin dediler şuan kan çok az geldi devamı gelmedi

Yok canım ilişki için değil betalarim yavaş yukseliyormus ondan düşük yapicaksin dediler şuan kan çok az geldi devamı gelmedi
Anladım ben ilişki yaşadığınız için düşük yapacaksın dedi sandım.. anladım şimdi. İnşallah sorunsuz atlatırsın arkadşaım bi fikrim yok değerlerin düşmesiyle ilgili. Bildiğim genetik bozukluk varsa ilk aylarda bebek tam oluşmadan vücut gebeliği sonlandırıyor. Herşeyin hayırlısı

Anladım ben ilişki yaşadığınız için düşük yapacaksın dedi sandım.. anladım şimdi. İnşallah sorunsuz atlatırsın arkadşaım bi fikrim yok değerlerin düşmesiyle ilgili. Bildiğim genetik bozukluk varsa ilk aylarda bebek tam oluşmadan vücut gebeliği sonlandırıyor. Herşeyin hayırlısı
Teşekkür ederim canım doğru aynen benimkide tutunamiyormus

Kızlar bugün doktorla görüştum düşük yapicaksin dedi eşimle ilişki yaşadık çünkü doktor yasaklamadi sonra çok az devamı olmayan kan geldi böyle bı olay yaşayan var mı düşük olsa devamında gelir adet olurdumm galiba
Kanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilirler

Kanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilir
Kanama hemen sökülmeyebilir. Ben kalbinin durdugunu ogrenmistim kurtaj randevusu almistim haftasonu girmisti araya lekelenme olan kanama yavas yavas pazartesiye kadar kanamaya donmustu. Gebeligin erken doneminde isen 4-5-6.hafta gbi kendiliginden dusmesini bekleyebilirler
Haklısın canım doğru beklicem biraz daha ya canım eğer zaten kimyasalsa zaten sağlıksız bı gebelik olucakti bı an önce atmak istiyorum daha sonra sağlıklı olabilirmiş bide dış gebeliklerdense böyle olmak daha iyi olucak

Back
X