- Konu Sahibi kirmizigitar
Bu konuda cok muzdaribim! Daha cok yeni hamileyim 9 haftalik ama karnim sanki 7 aylik gibi! Normalde gobegi olan bir insan degilim 52 kilo hamile kaldim ve kilo almadim henuz. Ama pantolonlarimin hepsi fena halde karnimi sikistiriyor bebegi icerde ezicem diye korkuyorum boyle bir gaz olamaz...
Bir onceki hamileligimde de 10. Haftada kalbi durmustu ama ben 7. Haftadan itibaren hamile pantolonu giyiyordum.
Kurtaja girdigim gececen karnimin halini gorebilirsiniz:)
Simdi ikinci hamileligimde de ayni seyi yaziyorum yine koskocaman karnim.
Bu karnimin suanki hali:)
Doktorum ic karnim kucuk oldugu icin vucudumun gazdan kendine bir hava yastigi olusturdugunu soyluyor:)
Bu kadar erken hamile pantolonu giyen var mi benim gibi? Vallahi gormemis bir hamile kalmis tutmus ikinci ayda hamile pantolonu giymis diyecekler gibi geliyor utaniyorum cok fena
Bir onceki hamileligimde de 10. Haftada kalbi durmustu ama ben 7. Haftadan itibaren hamile pantolonu giyiyordum.

Simdi ikinci hamileligimde de ayni seyi yaziyorum yine koskocaman karnim.

Doktorum ic karnim kucuk oldugu icin vucudumun gazdan kendine bir hava yastigi olusturdugunu soyluyor:)
Bu kadar erken hamile pantolonu giyen var mi benim gibi? Vallahi gormemis bir hamile kalmis tutmus ikinci ayda hamile pantolonu giymis diyecekler gibi geliyor utaniyorum cok fena