Hamimlar bilgi lazim

Sanem1kaya

Sevgi şımartıyorsa, dozu fazla gelmiş demektir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
157
421
18
28 haftalik hamileyim doktor Exagny fitil yazdi bunu daha once kullanan oldumu kullanmak bebek icin sıkıntılı olur mu endiselerim var yani korkuyorum kullanmaya

Doktorunuzun bebeğinize kastı yoksa muhtemelen sıkıntı yoktur.
Tıp okumuş, hayatını bu işten kazanan birine sormadınız da burada kaynana çekiştiren kadınlara mı soruyorsunuz?
Ne ilginç.

Belkide konuyu yanlis yere actim sadece korkumu yenmek istiyorum o yuzden yardım istedim

Belkide konuyu yanlis yere actim sadece korkumu yenmek istiyorum o yuzden yardım istedim
Hayır bunu dert edinmiş de olabilirsiniz.
Lakin size en sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir.
Onu aramanız, ona sormanız gerekir.
BUradaki bilgilere nasıl güvenirsiniz?

Seninle haftası aynı olan hamilelerin kurdugu topikler var canım oraya yaz istersen mesela eylülde dogucaksa bebegin eylül anneleri var oraya yazarsan yardımcı olurlar

Seninle haftası aynı olan hamilelerin kurdugu topikler var canım oraya yaz istersen mesela eylülde dogucaksa bebegin eylül anneleri var oraya yazarsan yardımcı olurlar

Teşekkür ederim oraya yazayim ne derler essekten dusmusun halini essekten dusmus anlar degilmi

Teşekkür ederim oraya yazayim ne derler essekten dusmusun halini essekten dusmus anlar degilmi
Aynen öyle burada sana tepki göstermişler doktora sormadın diye haklılar doktor daha iyi bilir ama işin tıbbi yönü dışında bide psikolojik tarafı da var annesin endişeleniyorsun bunu yaşayan biriyle konuşup rahatlamak istemen de normal sonuçta ne kadar doktora sorsan araştırıp bilgi sahibi olsan da aynı şeyi yaşamış biriyle iletişim kurmak kadar rahatlatmıyor bazen

Aynen öyle burada sana tepki göstermişler doktora sormadın diye haklılar doktor daha iyi bilir ama işin tıbbi yönü dışında bide psikolojik tarafı da var annesin endişeleniyorsun bunu yaşayan biriyle konuşup rahatlamak istemen de normal sonuçta ne kadar doktora sorsan araştırıp bilgi sahibi olsan da aynı şeyi yaşamış biriyle iletişim kurmak kadar rahatlatmıyor bazen

Beni tam olarak cok iyi anlamissiniz teşekkür ederim sadece birazcik cesaretlendirilmeye ihtiyacim vardi ifade sorunu da yasamis olabilirim sorun degil herkes kendince hakli sanırım

Doktorunuzun bebeğinize kastı yoksa muhtemelen sıkıntı yoktur.
Tıp okumuş, hayatını bu işten kazanan birine sormadınız da burada kaynana çekiştiren kadınlara mı soruyorsunuz?
Ne ilginç.
Ya aramızda doktor olanlar da vardır mutlaka ya da bu ilacı daha önce kullananlar. Fena gömdün ama bi toprağımız eksik:KK70:

Doktorunuz bebeğinizi öldürmeye çalışıyor olabilir. Sakın kullanmayın, hemen polis,mit, fbi, cia, ctu her bişeyi arayın şikayet edin.

Doktorun verdiği ilacı burada tıbbi bilgisi sıfırın altında olan insanlara sormak çok akıllıca bir davranış.
Neden bu kadar incitici yorum yapıyosunuz? Kadın hassas bir dönemde, az önce fitil kullandıktan sonra kanaması olan birnin postunu okudum, çook özel bir hastanede bebeği ateşi var diye götürüp, bebeğini yanlış ilaçlarla ölüm haberini alan bir annenin üzüntüsünü gördüm. Fitili kullanan insanlardan yorum istemiş sadece?

Neden bu kadar incitici yorum yapıyosunuz? Kadın hassas bir dönemde, az önce fitil kullandıktan sonra kanaması olan birnin postunu okudum, çook özel bir hastanede bebeği ateşi var diye götürüp, bebeğini yanlış ilaçlarla ölüm haberini alan bir annenin üzüntüsünü gördüm. Fitili kullanan insanlardan yorum istemiş sadece?
Doktordan emin değilseniz başka doktorlara sorarsınız. Gelip bu konuda hiç bir eğitimi olmayan ama ilacı kullanmış olabilme ihtimali olanlara değil. Başka kullananda sorun olmamıştır sizde olur, ya da tam tersi. Hem doktorları yeren bir konu hem de fayda sağlanabilecek bir ortam değil burası.

28 haftalik hamileyim doktor Exagny fitil yazdi bunu daha once kullanan oldumu kullanmak bebek icin sıkıntılı olur mu endiselerim var yani korkuyorum kullanmaya
Doktor yazdı diyorsunuz, sıkıntı olur mu diyorsunuz. Ben anlamadım cidden.

sanırım üye erkek... %84 ihtimalle hemde... :)

Back
X