Hamiş anneler bebeğimizin ve kendi sağlığımız için sağlıklı beslenelim

bugün çok harika olmasada paylaşabilecek bir menüm var şükür bişiler yiyebildim

sabah: 1 tost kaşarlı

ara: çubuk kraker ve vişne suyu

öğlen: 1 nar

ara: 1 mandalina 5-6 fındık 2 bardak ayran

akşam: yarım porsiyon kremalı tavuk bir kaç çatal makarna 1 kaç çatal da salata fena değil bence ama tabiki eksik

süt yok yoğurt yok yumurta yok ahh ahh
olsun cnm artık oldugu kadar gecen günlere göre gene baya iyisin galiba benim hamilelikten dolayı midem bulanmıyo ama migrenim oldugu için o tuttugu zaman mide bulantısı oluyo eti form mısır ve pirinç patlağı diye bi ürünü var o çok iyi geliyodu midem bulanınca onu yiyodum aklında bulunsun :):)

olsun cnm artık oldugu kadar gecen günlere göre gene baya iyisin galiba benim hamilelikten dolayı midem bulanmıyo ama migrenim oldugu için o tuttugu zaman mide bulantısı oluyo eti form mısır ve pirinç patlağı diye bi ürünü var o çok iyi geliyodu midem bulanınca onu yiyodum aklında bulunsun :):)
bende sürekli çubuk kreker ve naneli şekerler yiyorum yaa bugün midem fena değildi ama bende hazır iyiyken kendimi şımarttım ve hamburger yedim:KK20::KK20::oops:

bende makarna hastası bi insanım hergün olsa hergün yicem ama hamilelikten sonra çok yememeye çalışıyorum çokta şişiriyo beni
yediklerimizi paylaşalım :)
sabah :tarhana çorbası ve yoğurt
arada mandalina
öglen: menemen
akşam:karnıyarık ve pilav
yatmadan 1 bardak süt

Sabah:1 yumurta domates salatalik peynir zeytin ve 1 dilim ekmek
Ara:1 kase hosaf ( kayisi üzüm)
Öğle : günüm vardi. Kisir bi dilim borek bi dilim tiramisu
Ara:yok :)
Akşam:1 tabak taze fasulye ve yogurt

sabah: 1 tost kaşarlı

ara: yarım nar

öğlen: patates yemeği 1 kase yoğurt

ara: patlamış mısır geç kalktığım için başla da bişi yemedim fena sayılmaz bugün :KK46:

mrb kızlarrr bugün su içme konusunda bişey paylaşmak istedim ben çok az su içen bi insanım günde 1 yada 2 bardak anca su içerdim ama mecburen hamimelik için bu durumu düzeltmem gerekiyodu telefonuma water your body diye bi uygulama indirdim size kilo durumunuza ve saatinize göre hatırlatma yapıyo çok güzel bi uygulama ben 2 buçuk litre içemesemde 1 buçuk litreye çıkarmayı başardım benim gibi su içemeyen arkadaşlara muhakkak tavsiye ediyorum:KK49::KK49:

mrb kızlarrr bugün su içme konusunda bişey paylaşmak istedim ben çok az su içen bi insanım günde 1 yada 2 bardak anca su içerdim ama mecburen hamimelik için bu durumu düzeltmem gerekiyodu telefonuma water your body diye bi uygulama indirdim size kilo durumunuza ve saatinize göre hatırlatma yapıyo çok güzel bi uygulama ben 2 buçuk litre içemesemde 1 buçuk litreye çıkarmayı başardım benim gibi su içemeyen arkadaşlara muhakkak tavsiye ediyorum:KK49::KK49:

Ben de bu program sayesinde 1buçuk litreye çıktım en az.. Teşekkürler

yeni yükledim su içme programını bakalım ne olacak.. idrar yolu enfeksiyonu için zaten içiyordum da az oluyordu. bakalım hamilelik için artsın biraz. teşekkürler program için...

Back
X