Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk 3 ay sabret hic boyatmasan daha iyi ama bence sen bilirsin dogal boya ile olbilir 2 ay sonra ama ben olsam boyatmam gerci benim beyaz sorunum yok[/QUOTE
Ben daha 23 yasindym ama irsi olark beyaz var biraz oda cok sinirimi bozuyo dogal boyalrdada kimyasallr varms yine ama boyatmicm galiba
Aynen benmdd iki uc renk fln ilk defa boyle duruyrm cok garip oldm ama demekki annelik boyle bisyms onn icin kendndn vazgeciyosn.. ama arastrmama gore boyayablrsn diyen doktrlr sirf annenn psikolojisi iyi olsn kendni iyi hisstsm stres yapmasn fln diye izin veriyomsArkadaşlar bazı doktorlar boyatabilirsiniz diyor ama ben kesinlikle boyatma taraftarı değilim.Boyalarda ki amonyak bebeğe ciddi zararlar verebilir.Organik bitkisel vs diye satılan boyalar sizi aldatmasın hepsinde kimyasal var. Saçım şuan 2 renk ama hiç umurumda değil bebeğimden daha kıymetli değil.İllede boyamak istiyorsanız kına yapın
Canım benim doktorum kınanın bebeğe toksik olduğunu söyledi. Ne derece doğru bilemem ama kendisine çok güvenirim. Benim çok beyazım var ama yapacak birşey yok. Eğer kesin söylenmiş bilimsel bir çalışma yoksa kullanmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Hadi saç derisinden geçip bebeğe zarar vermedi diyelim ama kokusu o kadar ağır ki o kesin zararlıdır diye düşünüyorumArkadaşlar bazı doktorlar boyatabilirsiniz diyor ama ben kesinlikle boyatma taraftarı değilim.Boyalarda ki amonyak bebeğe ciddi zararlar verebilir.Organik bitkisel vs diye satılan boyalar sizi aldatmasın hepsinde kimyasal var. Saçım şuan 2 renk ama hiç umurumda değil bebeğimden daha kıymetli değil.İllede boyamak istiyorsanız kına yapın
Ben geçen hafta sordum doktoruma , 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi bende boyadım diplerine sürmedim saçımdada çok bekletmedim bi sorun olmadı
Canım kına tamamen bitkisel ve saçın sadece pulsu tabakasına yerleşir.Tabiki hiç bişey yapılmaması taraftarıyım ama eğer anne psikolojik olarak kendini çok rahatsız ediyorsa kimyasal boyalar yerine doğal olan kınayı kullanabilir diye düşünüyorum.Tabi doktorlar daha iyi bilir bebeğe olan zararını.Ama benim alanımda saç olduğu için kınanın zararlı olabileceğini düşünmüyorum.Doktorlarda bu konuda fikir ayrılığı yaşıyor.Dediğim gibi yine de en iyisi hiç tehlikeye atmamak.Canım benim doktorum kınanın bebeğe toksik olduğunu söyledi. Ne derece doğru bilemem ama kendisine çok güvenirim. Benim çok beyazım var ama yapacak birşey yok. Eğer kesin söylenmiş bilimsel bir çalışma yoksa kullanmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Hadi saç derisinden geçip bebeğe zarar vermedi diyelim ama kokusu o kadar ağır ki o kesin zararlıdır diye düşünüyorum