Hamiş arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

karakxixzz

💃🏻💃🏻❤️🎈💗
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
3.226
6
356
46
İstanbul
Arkadaşlar adetime 3 gün var henüz ama bende bırkaçgundur akşam üzeri başlayan şiddetli bir gaz sancısı oluyo ve bu bende daha önce hiç olmayan birşeydi göğüslerimde şiddetli bir sancı ağrı oldu ve şuan şişler ama en önemliside kasıklarımda ara ara iğne batmaları gibi tuhaf bişiler oluyo az evvelde bişi dikkatimi çekti karnımın alt kısmı kasıklarımmı desem emin değilim ama her iki taraftada hafif bir şişlik var gibi ya sizce ben hamile olabilirmiyim kanda bugun test yaptırsam belli olurmu lütfen yardımcı olurmusunuz.

canım benim senin bütün belirtilerin bendede vardı ve inan baska hiç bir belirtim yoktu.benimde kasıklarımda hafif bir dolgunluk vardı canım büyük ihtimalle hamilesin.ben hastalıgıma üç gün kala evde idrar testi yaptım ve hafif bir silik ikinci çizgi çıktı bence evde bir test yap canım...eger güvenilir bir marka istersen ben benim yazdıgım idrar testini yazarım sana.canım inş hamilesindir

canım dur bakalım adetini bekle olmassan yap test ..sonra hayal kırıklığı oluyor..3 gün sabret bakalım..

canım benim senin bütün belirtilerin bendede vardı ve inan baska hiç bir belirtim yoktu.benimde kasıklarımda hafif bir dolgunluk vardı canım büyük ihtimalle hamilesin.ben hastalıgıma üç gün kala evde idrar testi yaptım ve hafif bir silik ikinci çizgi çıktı bence evde bir test yap canım...eger güvenilir bir marka istersen ben benim yazdıgım idrar testini yazarım sana.canım inş hamilesindir

Allahım inşallah hamişimdir sen hamilemisin ne kadarlık hamilesin canım.Ben aslında dun akşam eczaneden test aldım ama hala çantamda duruyo yapmadım markasını yazayım sana belki senin yaptığın testle aynıdır .DAISY yazıyo benımkınde aynı değilse sen ver burazdan işten çıkacağım giderken sebıb aldığından alayım ya öyle sabırsızımki.

Canım sabırlı ol bencede şöyle düşün 3 gün önce öğreneceğime 3 gün sonra öğreneyim gibi nasipte varsa olur zaten inşallah hamişsindir canım...

Allahım inşallah hamişimdir sen hamilemisin ne kadarlık hamilesin canım.Ben aslında dun akşam eczaneden test aldım ama hala çantamda duruyo yapmadım markasını yazayım sana belki senin yaptığın testle aynıdır .DAISY yazıyo benımkınde aynı değilse sen ver burazdan işten çıkacağım giderken sebıb aldığından alayım ya öyle sabırsızımki.

canım benim herkes baska birsey söylüyo onlarda haklı ama test yapmadanda olmuyo valla ben sabredemeyim üçgün öncesinden yapmıştım.gene sen bilirsin eger üzülürüm diyosan üç gün sonra yap ama benimle belirtilerin aynı benimde kasıklarımda dolgunluk ve şişlik vardı ve gaz var gibi oluyodu gögüslerimde acıyodu baskada belirtim yoktu benim idrar testim candomed yanılma payı genelde az %90 diyolar ben hamileyim bir tanem üçüncü ayıma girdim.umarım sende hamilesindir.ve sende müjdelersin ama korkma yap herseyin hayırlısı bu tutmazsa bir dahaki sefere ümitsizlik yok..ben kaç kere yaptım idrar testi negatif çıktıgıda çok oldu ama yapmaktan yılmadım her defasında yaptım psikolojimi bozmadan....Allah herseyin hayırlısını versin...eger eklemek ve sormak istediklerin varsave gerek duyarsan msn adresimi veririm canım:CüvCüv:

bende adetimden 3 gün önce öğrendim hamle olduğumu net olarak çıktı çift çizgi
kasıklarımda benimde batma ve ağrım oluyordu göğüslerimde hassaslaşmıştı..
istersen merakını yenmek için test yapabilirsin..(inşallah hamişsindir)
sonuçları bize bildir..

canım umarım hamişsindir ben eğer senin kadar merak etsem yapardım testi çıkmazsa bide birkaç gün sonra yapardım moralimi bozmadan umarım bebişin seninledir tatlım

valla 3 gün daha sabret diyen arkadaşlar olmuş ama bu sitede heleki gebelik bölümünde sabırlı olan bindebir çıkıyor oda sanırım sabret diyen arkadaşlar olsa gerek:))))kaybedecek ne varki 3 gün önce yapar olmadı adetini bekler olmadı tekrar tahlil yapar sonuçta ya çıkacak ya adet olacak şüpheyle yaşayıp beklemektense içini rahatlatıp beklemek apayrı şeyler için rahat edecekse al yap yok bekleyebilirim diyorsan bekle arkadaşım kalbinin sesini dinle;)

umarım hamilesinizdir bence en doğru sonucu kan testi veriyor ( betahcg )yaptır onda mutlaka çıkıyor
ilk bebişinizmi olucak bu eğer gebelik varsa

Arkadaşlar öncelikle hepinize vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.Ben bu sabah test yaptım ve malesef negatif çıktı gerçi henüz adet olmadım çarşamba günü adet günüm ama hayal kırıklığı yaşadım yinede allahtan umut kesilmez ama sabah erkenden kalktım öyle heyecanlıydımki ve şuanda adet belirtilerim başladı umudumu bir dahaki aya taşıyacağım sanırsam.Bız aylardır uğraşıyoruz ama olmuyo neden bilmiyorum artık bu ay bir dr gitmeye karar verdik ama bildiğimiz bir dr yok iyi bir dr olsun istiyoruz araştıracağım bakalım.Allah en kısa zamanda kucalkarımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin

umudunu kaybetme canım benim herseyin hayırlısı inş hasta olmazsın hamilesindir.ama degilsende bir dahaki sefere üzülme canım benim dualarım sizlerle Allah bebek isteyenlere bir an önce bebek,hamile olanlarında sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin....ama pozitif düşün hayal kırıklıgı yokk.kendini üzme canım benim

Adet gününü 10 gün geçmeden idrar testleri tam olarak hamilelik hakkında bilgi vermeyebilir. en güvenilir yol kan testi yaptırmak. hamile olduğun zaman üretilmeye başlayan hormon belli bir düzeye gelene kadar idrarda çıkmayabilir, ama kanda anında tespit edilebiliniyor. Ümitlendirmek istemem ama hala hamilelik şansın olabilir canım. Unutma ki bu hormonun salgılanması ve düzeyi bayandan bayana değişiklik gösteriyor. Ayrıca bu ay hamile değilsen bile, daha denemek için çok fırsatın var, hemen hayal kırıklığına uğrayıp da kendini strese sokma :)

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize evet umudumuzu yitirmemeliyiz ama yinede insan tuhaf oluyo işte allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimizin hamiş arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik dönemi olmayanlarada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatmasını nasip etsin.
Çarşamba adet tarihim kimbilir belkide ufacıkta olsa bir şansım var öyle değilmi.Bu site gerçekten çok güzel bir site birilerinin destek olması bizler için çok önemli.Ben tekrar teşekkür ederim kızlar size.

canım fazla düşünme çok isteyince olmuyoo.herşeyi oluruna bırak..bendede gaz sancısı olmuştu şükürler olsun hamileyim.inş.mutlu haberini alırız:teytey:

Ben bir hafta sabrettim arkadaşlar.Bu işte vücut kadar psikolojide çok önemli rahat olmaya çalış.Çünkü bu zamanlar bebeğin tutunmaya çalıştığı zamanalar.Allah gönşüne göre versin.

Merhaba canım,
ben de aynı sende var olan belirtiler vardı.
Eczaneden test aldım ama bu test regl gününden önce tespit ediyo hamileliğini.
2 gün kala testi yaptım sabredemedim 2 çizgi çıktı ama 2. silik çıktı.
Anlıcağın merakımı gidereyim diye yaptım bu sefer 2. çizgiden emin olamadım.Regl günümü geçtikten sonra yine yaptım ozaman belli oldu yani merakını anlıyorum.
İnşallah hamilesindiy iyi şanslar canım

Arkadaşlar belirtileri görünce sevinmekte haklısınız ama regl belirtileriyle hamileik belirtileri o kadar benziyor ki ayırt etmek güç. En iyisi içindeki sese kulak vermek ama insan psikolojik olarak bazen yanılabiliyor bi şeyi çok istediği zaman, o yüzden en iyisi akışına burakmak herşeyi. Canım umutlanmana gercekten üzüldüm ama bu her şeyin sonu değil ki. Belki sen de ağustos annesi olursun:))))) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Aslında kayıt anlamında yeni katıldım. Aslında yıllardır her türlü konuda ilk baktığım yer burasıydı. Ben 10 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 2. çocuğu düşünüyorum ve geçen ay korunmadım. Yumurtlama dönemimi herşeyimi hesapladım. En son regli olma tarihim 18 haziran 2010, yumurtlama tarihimde 1-2 temmuz arasıydı. Bu dönemlerde eşimle birlikte oldum. Sonuç itibariyle ben regli günümü beklemeden dün eczaneden gebelik testi aldım ve dün akşam yaptım. 2. çizgi çok silik çıktı. Bu ilk kez karşılaştığım bir olaydı. Sanki ilk kez hamile olacakmışım gibi heyecanlıyım fakat 2. çizginin silik çıkması beni üzdü. Geceleri sağımdan soluma dönerken kasıklarıma sancı giriyor, çıkıyor. Acaba hamile olabilirmi yim. Reglime 5 gün var ama ben dayanamayıp sanırım tekrar test yapıcam eyvahedigeldismile

Allah tüm bebek isteyenlere nasip eder inşallah.

Back
X