- Konu Sahibi karakxixzz
Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Aslında kayıt anlamında yeni katıldım. Aslında yıllardır her türlü konuda ilk baktığım yer burasıydı. Ben 10 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 2. çocuğu düşünüyorum ve geçen ay korunmadım. Yumurtlama dönemimi herşeyimi hesapladım. En son regli olma tarihim 18 haziran 2010, yumurtlama tarihimde 1-2 temmuz arasıydı. Bu dönemlerde eşimle birlikte oldum. Sonuç itibariyle ben regli günümü beklemeden dün eczaneden gebelik testi aldım ve dün akşam yaptım. 2. çizgi çok silik çıktı. Bu ilk kez karşılaştığım bir olaydı. Sanki ilk kez hamile olacakmışım gibi heyecanlıyım fakat 2. çizginin silik çıkması beni üzdü. Geceleri sağımdan soluma dönerken kasıklarıma sancı giriyor, çıkıyor. Acaba hamile olabilirmi yim. Reglime 5 gün var ama ben dayanamayıp sanırım tekrar test yapıcam eyvahedigeldismile
Allah tüm bebek isteyenlere nasip eder inşallah.
Canım 2. çizginin silik olarak çıkması da testin pozitif oluğunu gösterir. Ne kadar silik olursa olsun. Zaten testin kullanma kılavuzunda da yazar öyle olduğu. 2. testi yaptın mı bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun sana :)) :sm_cool:
Bana da aynısı olmuştu, tam 3 test yapmıştım bir günde :))
2. çizgi çok çok silik görünüyordu, akabinde kan testi yaptırdım o gün ve hamile olduğumu kesin olarak öğrendim :))
Dertsiz tasasız, hayırlı hamilelikler diliyorum, tebrik ederim :))) opuyorumnanaktan