hamis arkadaslarim ovulasyonun kacinci gununde hamile kaldiniz?

nasıl yai povunun kaçıncı günü ovu zaten bir gün olur... 12 -14 gün sonrada anlaşılır...

Yani soyle oluyo ovulasyon donemi dedgimiz genellikle 11-16 . Gunler arasidir.bu donemde bi gun yumurtlama olur canim dedgin gibi.bende acaba adet donemi icersinde hangi gun hamile kalindigini merak ettim.illa yumurtlama gununde mi olmasi gerek? Yoksa diger gunler de hamile kalan varmi?

Yani soyle oluyo ovulasyon donemi dedgimiz genellikle 11-16 . Gunler arasidir.bu donemde bi gun yumurtlama olur canim dedgin gibi.bende acaba adet donemi icersinde hangi gun hamile kalindigini merak ettim.illa yumurtlama gununde mi olasi gerek? Yoksa diger gunler de hamile kalan varmi?

yumurtlanma gününden önce ilişkiye girilmişse olsa bile yumurtlama gününde rahimde sperm bulunursa hamile kalına bilir

ovulasyon falan takip etmedim hamile kaldığımda. zaten adetimde düzensizdi. takip etme bence akışına bırak. ovulasyon takibi yapmak bu işi bir görev gibi hissetmene neden olacaktır. kocanla evliliğinin tadını çıkar. ozaman vücut bu görevin baskısından kurtulacak ve kolayca hamile kalacaksındır. 1 yılı geçtiyse ve hamile kalamazsan bir uzmana görün. bazen küçücük bir sorun bile engelleyebilir hamileliği. eğer sorun çıkmassa ikinizde de ozaman işte akışına bırak

Ama daha dusuk ihtimal galiba degil mi? Bu sekilde hamile kalan var mi acaba?

Allah istedikten sonra düşük ihtimal diye bir şey yoktur. ovulasyon takibini 1 yıl yaptım hiçbirşey elde edemedim.. 6 ay olmuş evleneli siz. bence stres yapma. akışına bırakarak 1 yılın dolmasını bekle.ki kendini rahat bıraktıında 1 yıla kalmadan hamile kalırsın inşallah

Allah istedikten sonra düşük ihtimal diye bir şey yoktur. ovulasyon takibini 1 yıl yaptım hiçbirşey elde edemedim.. 6 ay olmuş evleneli siz. bence stres yapma. akışına bırakarak 1 yılın dolmasını bekle.ki kendini rahat bıraktıında 1 yıla kalmadan hamile kalırsın inşallah

Cok tesekkur ederim verdigin cevap icin. Evet 6 aylik evliyiz ocak yada subattan itibaren cocuk icin calismalara basliycaz insallah.bende oncesinde arastiriyorum. Gecen ay adetimin 12. Gunu bi kacamak olmustu normalde korunuyoruz daha.ama ben heveslendim birden acaba olurmu diye.ama olmadi bbende sadece yumurtlama gunu ani tutturmak mi onemli diye merak ettim .Allah seni tez zamanda saglikla bebegine kavustursun.

Back
X