- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
- Konu Sahibi Canhayat80
Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, üzerine düşünülebilecek bir şey değil. Şeker hastalığı normalde bile çok tehlikeli bir hastalık. Gebelikte şeker, gizli şekerin de çok çok kötü sonuçları olabiliyor. Bu yüzden şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmamak bir tercih değil. He diyorsan ki her hafta şekerimi takip ederim (ki parmaklarına her gün o iğneyi batırmak kadar iğrenç bir şey yok) çok da sıkı diyet yaparım, orasını bilemem.. Ama kendini prof. sanan çok sevgili (!!!!!) Bağğğğyan Karatay hanımın saçmalıklarından sonra çıkmış bir olaydır bu.. Tabi bence :)Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
Canım şeker yüklemesinin hiç bir sakıncası yok gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin. Yediğin bir porsiyon baklava veya çikolata da bile sana verilecek olan glukozdan daha fazla şeker var inan...Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
24 ile 28.haftalarda doktor öyle söylediSeker yukselmesi kacinci haftada yapılıyor acaba?
Bende ölçtürüp ne gerekiyorsa yapayım diyorum ama her kafadan bir ses çıkınca aklım karıştıBence yaptırmak faydalı ben yaptırdım değerlerim sınıra yakın çıktı ve takipteyim önlemini almış durumdayım 50 CC içtim iki dilim baklavaya denk geliyor yemiyomusun hiç düşünme derim
bir yarari elbette yok sadece şekerin var mi yok mu ona bakılıyor ben gerek duymadım yaptırmadım. kac kg sun ?Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
Ben yaptıracağım zamanı gelince. Tatlıdan uzak duramıyorum ve şu an için uzak durmama da gerek Yok. Ama bu kadar çaba ile gebe kalmışken dünyada yapılması tavsiye edilen bir testi reddedip riske giremeyeceğim. He siz diyorsanız ben tatlı yemem, pilav, patates, makarna, ekmek hayatta yemem. Öğünlerime dikkat ederim. Şekerimi de sürekli takip ederim. O zaman gerek Yok.Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
Sagol canim bana varmis daha bende kararsizim24 ile 28.haftalarda doktor öyle söyledi
Ben yaptırmıcam. Zaten dikkat edilmesi gerekilen bir durum. Ayrıca tıp profsrlerinin de hepsi önermiyor. Yani tip da ikiye bölünüyorsa kişinin kendi tercihine kalmış bir durum. Bazı kişiler doktorların her dediğini yapıyor. Bazıları araştırıyor. Önemli olan sizin içinize sinmesi. Araştırın. Bu konuda ki alt uzmanları değil de prof.ları ya da bilim adamlarını dinleyin. Sonra da içinize sineni yapın.Bazıları zararli bazıları zararsız diyor bir türlü karar veremedim şeker yüklemesi hakkında sizler ne düsunuyorsunuz bayanlar??
Can'ım sonuçların kaç çıkmıştı. Hatırlıyorsan yazarmısınBence yaptırmak faydalı ben yaptırdım değerlerim sınıra yakın çıktı ve takipteyim önlemini almış durumdayım 50 CC içtim iki dilim baklavaya denk geliyor yemiyomusun hiç düşünme derim