hamiş kalabilmek için...

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
118
Kızlar slmlar benim 2,5 yaşında bir kızım var. Ve ilk doğumumu sezeryan ile yaptım. İkinci çocuğu düşünmeye başladığımızda çok kısa bir süreçte hamile kaldım. Öncelikle soğun kürü yaptığım ay hamile kaldım. Soğan kürüne gelince adetimiz bittikten 7 gün sonra sabah ve akşam aç karnına bir bardak olmak üzere içiyoruz. Bir soğanı soyup dörde bölüyoruz. Bir cezveye bir su bardağı su koyup soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatıp sıcak sıcak içiyoruz. Eşimize günlük bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü yediriyoruz. ve yumurtlama gününde sık ve her gün ilişki yumurtlama haftası bittikten sonra ilişki yok. Taa ki adet olana kadar :) Çocuk isteyenler bu yöntemi deneyebilirler. Benim gönlüm erkek çocuk olmasından yana ama doktor kız dedi şimdilik bakalım sağlıklı olsun da önemlisi o :)

İnşallah isteyen herkes tez zamanda hamile kalır

Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

Az önce test yaptım negatif çıktı benim günüme iki üç gün var daha. Erken gebelik alsaydım daha mı iyi olurdu :'(

Oo bayaaa hamilesin sen canım hayırlı uğurlu olsun, erkenden çıkıvermiş bebişin

İnşallah çok güzel bir duygu darısı tüm bekleyenler e teşekkür ederim ama birşey sormak istiyorum bu kadar erken gösterir mi daha günümde geçmedi çoğul gebelik olabilir mi
Çoğul olmayabilir, belki tahmini yumurtlamadan daha erken yumurtlamışsındır

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, bu ay da hamile kalamazsam artık muhakkak uygulayacağım tavsiyelerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…