- 13 Aralık 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi cansuyum26
Acaba hamile.kalan varmı bu yöntemden sonraaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaslar bende boyle bi kadina gittim bu kadina gidipte hamile kalan cok olmus tanidiklarda var bende denedim sansimi belimi cekti bardakla gobegimi cekip bagladi birde bi cay tarifi verdi ve sut buhari yaptirdi evde hepsini yaptim . Gecen bi arkadas icin gittik onada yapti sana da bi bakayim dedi bakti hamilesin dedi dikkat et kendine ... simdi bekliyorum test yaptircam hayirlisi olur insallah hepimiz icin RABBIM isteyen herkeze nasip etsin .Acaba hamile.kalan varmı bu yöntemden sonraaa
Merhaba, çok araştırdım ama nette bulamadım nasıl yapıldıgını.. çevremde de ebe yok acıkcası ne yapacagımı şaşırdım. Yaptıranlar tarif etseniz kendimiz yapsak?ya iş eski bir ebe bulmakta. haa ben herkese güvenmem dersen doktoruna devam edersin ama ben uygulucam bunu.. ebeyi bulup mazge kaldırmayı sor anlatırda sana. karnının üstünden yapılan bir uygulamam bu içinden değil. kasıklarından yukarı doğru ittiriyo parmaklarını bu şekilde kaldırıyor
Merhaba, çok araştırdım ama nette bulamadım nasıl yapıldıgını.. çevremde de ebe yok acıkcası ne yapacagımı şaşırdım. Yaptıranlar tarif etseniz kendimiz yapsak?Ben de yaptim bu ay bekliyorum bakalim cevremde cok var doktor hamile kalamazsin deyip bu sekilde hamile kalanlar mahalle ebeleri var onlar yapiyo fakat yapildiktan sonra agir is yapmayacak ve kendini özellikle ayakklarini üşütmeyecaksin
Merhaba, çok araştırdım ama nette bulamadım nasıl yapıldıgını.. çevremde de ebe yok acıkcası ne yapacagımı şaşırdım. Yaptıranlar tarif etseniz kendimiz yapsak?Valla konu baya eski ama.benm eltim 7 yıldır cocugu olmuyodu heryöne denedi ama olmadı Son çare ekimde ebe kadın var burda gitti dediğiniz şeyi yaptırdı suan 1 aylık hamile
Merhaba, çok araştırdım ama nette bulamadım nasıl yapıldıgını.. çevremde de ebe yok acıkcası ne yapacagımı şaşırdım. Yaptıranlar tarif etseniz kendimiz yapsakSlm arkadaslar bende boyle bi kadina gittim bu kadina gidipte hamile kalan cok olmus tanidiklarda var bende denedim sansimi belimi cekti bardakla gobegimi cekip bagladi birde bi cay tarifi verdi ve sut buhari yaptirdi evde hepsini yaptim . Gecen bi arkadas icin gittik onada yapti sana da bi bakayim dedi bakti hamilesin dedi dikkat et kendine ... simdi bekliyorum test yaptircam hayirlisi olur insallah hepimiz icin RABBIM isteyen herkeze nasip etsin .
Arkadaşım s.a. bu sorunu yaşıyorum ve bulamıyorum böyle bir kadın, lütfen özelden de olsa yardımcı olup adres veya tel. yazabılır mısın banaSlm arkadaslar bende boyle bi kadina gittim bu kadina gidipte hamile kalan cok olmus tanidiklarda var bende denedim sansimi belimi cekti bardakla gobegimi cekip bagladi birde bi cay tarifi verdi ve sut buhari yaptirdi evde hepsini yaptim . Gecen bi arkadas icin gittik onada yapti sana da bi bakayim dedi bakti hamilesin dedi dikkat et kendine ... simdi bekliyorum test yaptircam hayirlisi olur insallah hepimiz icin RABBIM isteyen herkeze nasip etsin .
Slm arkadaslar bende boyle bi kadina gittim bu kadina gidipte hamile kalan cok olmus tanidiklarda var bende denedim sansimi belimi cekti bardakla gobegimi cekip bagladi birde bi cay tarifi verdi ve sut buhari yaptirdi evde hepsini yaptim . Gecen bi arkadas icin gittik onada yapti sana da bi bakayim dedi bakti hamilesin dedi dikkat et kendine ... simdi bekliyorum test yaptircam hayirlisi olur insallah hepimiz icin RABBIM isteyen herkeze nasip etsin .
Canım sen. Bulabildin mi böyle bir ebeArkadaşım s.a. bu sorunu yaşıyorum ve bulamıyorum böyle bir kadın, lütfen özelden de olsa yardımcı olup adres veya tel. yazabılır mısın bana![]()
Bu teyze bursa da canimCanım merhaba biraz zaman olmuş ama bizede yardımcı olurmusun nerde bulabiliriz böyle bir ebe
Gerçekten işe yaradımı.Sen hamilemisin canım Peki
Tamm canım bakarim çok sağolasınMavim25 Buldum canim burada gorup arastirmistim
Rica ederimmTamm canım bakarim çok sağolasın![]()