• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamiş miyiiim sizceee

aykaba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
25
5
6
31
Lütfen acil yardımcı olur musunuz heyecanlanmalı mıyım? İki kez üst üste sabah erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti ama normal saatte yaptığım erken testte negatif çıkıyo testlerde hata mı var acaba iki farklı markanın testlerini yaptım

Eklentiler

• IMG_5806.webp
    IMG_5806.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5772.webp
    IMG_5772.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 57
Lütfen acil yardımcı olur musunuz heyecanlanmalı mıyım? İki kez üst üste sabah erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti ama normal saatte yaptığım erken testte negatif çıkıyo testlerde hata mı var acaba iki farklı markanın testlerini yaptım
Artimed freey sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef

5 gün gecikmede net çift çizgi çıkıyor. Sabah negatif çıkıyor demişsiniz test yanıltıyor olabilir. Kan verin en güvenilir o

5 gün gecikmede net çift çizgi çıkıyor. Sabah negatif çıkıyor demişsiniz test yanıltıyor olabilir. Kan verin en güvenilir o
emin misiniz bu konuda ben beş günn gecikmeyle kaset test yaptım negatif cıktı çok şukur ben bekarım ve istemiyorum ama hala olmadım bugun gecikmemin 7.günü kafayı yemek üzereyim

emin misiniz bu konuda ben beş günn gecikmeyle kaset test yaptım negatif cıktı çok şukur ben bekarım ve istemiyorum ama hala olmadım bugun gecikmemin 7.günü kafayı yemek üzereyim

Kan tahlılı kesın sonuc idrar testleri yanıltıcı olabiliyor malaesef.

kan tahlili veremem malesef ama benim bildigim çogu kişi idrar testinden öğrendi bide benim durumum biraz karışık konuma bakar mısınız

stres ya da mevsim değişikliklerde regli gecıktırır. biraz daha bekle istersen 10. gun sonunda olmazsan yeniden test dene.

Back
X