- 11 Mart 2025
- 64
- 1
- 1
- 19
9. günde de negatif cıktıeczanelere sor canımcım oyle ılacları kafana gore kullanma bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. günde de negatif cıktıeczanelere sor canımcım oyle ılacları kafana gore kullanma bence.
öyle degil abla eczacı kullanabilirsin dedi,senve hamilelik var mıdır
çok korkuyorum anlattığım şeylere göre olabilir mi ki bi konuma baksana ablaidrarın negatıftı ama yıne diyorum kesın sonuc kanda gozukur. onu gormeden bırsey dıyemem. sağlık ocagına gitsen madem kadın doguma gıdemıyorsun. Normal kontrol yaptırır gıbı.
yarın yapsam net sonuc alır mıyımidrarın negatıftı ama yıne diyorum kesın sonuc kanda gozukur. onu gormeden bırsey dıyemem. sağlık ocagına gitsen madem kadın doguma gıdemıyorsun. Normal kontrol yaptırır gıbı.
peki ilk idrar zorunlu mikesinlikle alırsın
Lütfen acil yardımcı olur musunuz heyecanlanmalı mıyım? İki kez üst üste sabah erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti ama normal saatte yaptığım erken testte negatif çıkıyo testlerde hata mı var acaba iki farklı markanın testlerini yaptım
Benim testime de bakar mısınız, laboquick test erken değil, iki gün süren kahverengi lekelenme ve kesildi, bugün testim akşam idrarı ile 7 dk içinde böyle çıktı
İnşallah ya çok teşekkür ederimBen gördüm çizgiyi inşallah vardır hayırlı olsun![]()
Kaçıncı gününüz acaba benim regle 1 hafta var iç çamaşırıma sürüntü gibi turuncumsu pembemsi leke geldi iki gündür serçe parmağımın tırnağı kadar felan ,bugün kesildi. Sizin ne zaman oldu lekelenmeniz? gayet bariz belli var hayırlı olsunBenim testime de bakar mısınız, laboquick test erken değil, iki gün süren kahverengi lekelenme ve kesildi, bugün testim akşam idrarı ile 7 dk içinde böyle çıktı
Benim reglim iki gün gecikti, ikinci gün kahverengi lekelenme geldi çok az, üçüncü gün de çok az, sonra kesildi, bugün 4. Gün bitti sökülme vs olmadı, hiç pembe kırmızı vs bişi olmadı sadece kahverengi, ondan şüphe edip testi yaptım, ikinci gün sökülürdü normalde, sizin de yerleşme olabilir benceKaçıncı gününüz acaba benim regle 1 hafta var iç çamaşırıma sürüntü gibi turuncumsu pembemsi leke geldi iki gündür serçe parmağımın tırnağı kadar felan ,bugün kesildi. Sizin ne zaman oldu lekelenmeniz? gayet bariz belli var hayırlı olsun![]()
Anladım teşwkkür ederim inşallah öyledirBenim reglim iki gün gecikti, ikinci gün kahverengi lekelenme geldi çok az, üçüncü gün de çok az, sonra kesildi, bugün 4. Gün bitti sökülme vs olmadı, hiç pembe kırmızı vs bişi olmadı sadece kahverengi, ondan şüphe edip testi yaptım, ikinci gün sökülürdü normalde, sizin de yerleşme olabilir bence