- 28 Temmuz 2016
- 76
- 50
- 8
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Ben de aşırı yorgundum..
Sıcak basması oluyordu (erken menopoz mu die korktum:)
Koku hassasiyeti
Kuran okurken nefes nefese kalmak
Göğüste şişkinlik
Bunları adetiniz geçince mi yaşadınız yoksa var miydi daha gününüz?
Ben adet geçmeden nefes nefese kalıyordum, yorgunluk da vardı..Bunları adetiniz geçince mi yaşadınız yoksa var miydi daha gününüz?
Anladım, teşekkür ederim :)ben o aralar stressli günler yasiyordum o yüzden adetimi takib edememisdim ama yanlis hatirlamiorsam hamile oldugumu ögrendigimde hesapladigimda adet olmadan önce kasinti ve kasik agrilarim vardi adetim gecikdiginde diger belirtiler olmusdu
Benim günüm yarın ama ben de yaklaşık 5 gündür falan uyuma isteği sürekli bir yorgunluk ve nefes yetmiyormuş hissi var. dün atesim biranda yükseldi, Bugün kasiklarim başladı agrimaya, hakkımda hayırlısı olsun :/Ben adet geçmeden nefes nefese kalıyordum, yorgunluk da vardı..
adet geçince ise sıcak basması, şişkinlik.. yorgunluk da arttı
Anladım, teşekkür ederim :)
Benim günüm yarın ama ben de yaklaşık 5 gündür falan uyuma isteği sürekli bir yorgunluk ve nefes yetmiyormuş hissi var. dün atesim biranda yükseldi, Bugün kasiklarim başladı agrimaya, hakkımda hayırlısı olsun :/
Inşaallah adaş'ım :)Anladım, teşekkür ederim :)
Benim günüm yarın ama ben de yaklaşık 5 gündür falan uyuma isteği sürekli bir yorgunluk ve nefes yetmiyormuş hissi var. dün atesim biranda yükseldi, Bugün kasiklarim başladı agrimaya, hakkımda hayırlısı olsun :/
İnşallah. Pek umutlu değilim pco luyum ben 4yıldır bekliyorum hevesler de azaldı dolayısıyla. Ramazanda 6kilo verdim daha da veriyorum o zamandan beri kendi geliyor adetlerim umut oldu bana ışte :) inşallah vakti gelmiştir artık. İdrar renginiz veya akintiniz nasıldı? Ben o kadar su icmeme rağmen hala sari, akintim da tabiri caizse okkalı :) ve sarımtrakyarini atlat bakalim hayirlisi olsun .. insallah hamilesindir
Sizin isminiz de mi asLı :) dua edin benim için lütfen bu ay kavusayim artık melegimeInşaallah adaş'ım :)
İnşallah. Pek umutlu değilim pco luyum ben 4yıldır bekliyorum hevesler de azaldı dolayısıyla. Ramazanda 6kilo verdim daha da veriyorum o zamandan beri kendi geliyor adetlerim umut oldu bana ışte :) inşallah vakti gelmiştir artık. İdrar renginiz veya akintiniz nasıldı? Ben o kadar su icmeme rağmen hala sari, akintim da tabiri caizse okkalı :) ve sarımtrak
Çok teşekkür ederim paylasimlariniz için, yarın adet olmazsam salı günü erken gebelik testi yapmayi düşünüyorum. Rabbim ne verirse hayirlisini versin zamanı değilse beklerim ben yine.hayirlisi canim Allah dogru zamanda nasib etsin insallah Allahdan ümid kesilmez..
ben bekarken hic su icmezdim evlendikden sonra dikkat etmeye basladim cok su iciodum okadar icodumki geceleri 2 kere toilete kalkdigim oluyordu ama ona ragmen koyu sariydi.. akintim cok oluyordu bide koku vardii
Çok teşekkür ederim paylasimlariniz için, yarın adet olmazsam salı günü erken gebelik testi yapmayi düşünüyorum. Rabbim ne verirse hayirlisini versin zamanı değilse beklerim ben yine.
İnşallah, size de hayırlı geceler, Allaha emanet olun ;*rica ederim :*
cok merak ediyorum dualarim sizinle asli hanim insallah bize sevdiklerinize hayiri haberler verirsiniz öpüyorum hayirli geceler Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?