Hamis olmadanki Belirtilerim

Sematikkizcagiz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
76
50
8
Hayirli Aksamlar Kizlar..

Hic uzatmicam size hamile oldugumu ögrenmeden önceki belirtilerimi paylasmak istiyorum , umarim size yardimci olabilirim.

- ilk kasinti ile basladi, elim ayagim heryerim kasiniyordu.

- evi süpürdügümde bile hemen yoruluyordum, kendimi koltuga atiyordum

- gögüslerim balon gibi sismisdi ve cok hassas di dokununca sizliyordu

- normalde idralim dikkatimi cekmezdi ama her sabah kalkdigimda koyu sariydi

- Esimle sacma sapan tartisiyordum, cok cabuk sinirleniordum.

- kasiklarimda sizlama oluyordu ara ara sanki reglim gelecekmis gibi ama gelmemisdi tabiki

- Ayaklarimi isitamiyordum

- ve son olarak burnum inanilmaz koku aliordu .. karsi mahalledeki yemek kokusunu aliordum.. yada en komigi ben uyurken esim kalkib buzdolabindan su alib icmis geri geldiginde ,, iyy ne kokuyo sucuk mu yedin sen demisdim
hayir dedi ve 10 dakka bana gülmüsdü buzdolabindaki sucugu nasil kokdun diye

BENDEKI BELIRTILER BUNLARDI PEKI YA SIZDE ?

Son düzenleme:
Ben de aşırı yorgundum..
Sıcak basması oluyordu (erken menopoz mu die korktum:)
Koku hassasiyeti
Kuran okurken nefes nefese kalmak
Göğüste şişkinlik

Bunları adetiniz geçince mi yaşadınız yoksa var miydi daha gününüz?

ben o aralar stressli günler yasiyordum o yüzden adetimi takib edememisdim ama yanlis hatirlamiorsam hamile oldugumu ögrendigimde hesapladigimda adet olmadan önce kasinti ve kasik agrilarim vardi adetim gecikdiginde diger belirtiler olmusdu

Anladım, teşekkür ederim :)
Ben adet geçmeden nefes nefese kalıyordum, yorgunluk da vardı..
adet geçince ise sıcak basması, şişkinlik.. yorgunluk da arttı
Benim günüm yarın ama ben de yaklaşık 5 gündür falan uyuma isteği sürekli bir yorgunluk ve nefes yetmiyormuş hissi var. dün atesim biranda yükseldi, Bugün kasiklarim başladı agrimaya, hakkımda hayırlısı olsun :/

yarini atlat bakalim hayirlisi olsun .. insallah hamilesindir

yarini atlat bakalim hayirlisi olsun .. insallah hamilesindir
İnşallah. Pek umutlu değilim pco luyum ben 4yıldır bekliyorum hevesler de azaldı dolayısıyla. Ramazanda 6kilo verdim daha da veriyorum o zamandan beri kendi geliyor adetlerim umut oldu bana ışte :) inşallah vakti gelmiştir artık. İdrar renginiz veya akintiniz nasıldı? Ben o kadar su icmeme rağmen hala sari, akintim da tabiri caizse okkalı :) ve sarımtrak

hayirlisi canim Allah dogru zamanda nasib etsin insallah Allahdan ümid kesilmez..
ben bekarken hic su icmezdim evlendikden sonra dikkat etmeye basladim cok su iciodum okadar icodumki geceleri 2 kere toilete kalkdigim oluyordu ama ona ragmen koyu sariydi.. akintim cok oluyordu bide koku vardii

Çok teşekkür ederim paylasimlariniz için, yarın adet olmazsam salı günü erken gebelik testi yapmayi düşünüyorum. Rabbim ne verirse hayirlisini versin zamanı değilse beklerim ben yine.

Çok teşekkür ederim paylasimlariniz için, yarın adet olmazsam salı günü erken gebelik testi yapmayi düşünüyorum. Rabbim ne verirse hayirlisini versin zamanı değilse beklerim ben yine.

rica ederim :*
cok merak ediyorum dualarim sizinle asli hanim insallah bize sevdiklerinize hayiri haberler verirsiniz öpüyorum hayirli geceler Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…