S semirami Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 28 0 36 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #1 arkadaşlar aranızda yeniyim dua edinde bende gebe kalayım bakalım haftaya adte olacakmıyım..
littlebirdie Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.117 276 133 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #2 bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk....
S semirami Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 28 0 36 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #3 littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... allah mahrum etmesin bizi diyelim:)
littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... allah mahrum etmesin bizi diyelim:)
littlebirdie Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.117 276 133 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #4 semirami .!.: allah mahrum etmesin bizi diyelim:) Genişletmek için tıkla... amin inşallah... tüm iisteyenlere nasip etsin mevlam...
semirami .!.: allah mahrum etmesin bizi diyelim:) Genişletmek için tıkla... amin inşallah... tüm iisteyenlere nasip etsin mevlam...
nilky Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 38 0 36 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #5 littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... İnş. canım darısı tüm isteyenlere olsun.Ama sabret canım.Mutlaka kalırsın.
littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... İnş. canım darısı tüm isteyenlere olsun.Ama sabret canım.Mutlaka kalırsın.
littlebirdie Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.117 276 133 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #6 nilky .!.: İnş. canım darısı tüm isteyenlere olsun.Ama sabret canım.Mutlaka kalırsın. Genişletmek için tıkla... amin canım.evet tüm isteyenlere hayırlı evlat versin inşallah mevlam...
nilky .!.: İnş. canım darısı tüm isteyenlere olsun.Ama sabret canım.Mutlaka kalırsın. Genişletmek için tıkla... amin canım.evet tüm isteyenlere hayırlı evlat versin inşallah mevlam...
sekercininkizi bebeğim aramıza hoşgeldin Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 2.042 0 156 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #7 semirami .!.: arkadaşlar aranızda yeniyim dua edinde bende gebe kalayım bakalım haftaya adte olacakmıyım.. Genişletmek için tıkla... o zaman aramıza hoşgeldin tatlım bu mübarek günlerde hepdua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
semirami .!.: arkadaşlar aranızda yeniyim dua edinde bende gebe kalayım bakalım haftaya adte olacakmıyım.. Genişletmek için tıkla... o zaman aramıza hoşgeldin tatlım bu mübarek günlerde hepdua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
sekercininkizi bebeğim aramıza hoşgeldin Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 2.042 0 156 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #8 littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... canım benim hep dua edin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip edecek...
littlebirdie .!.: bende hamiş olmak istiyorum... hemde çooooookkkkkk.... Genişletmek için tıkla... canım benim hep dua edin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip edecek...
littlebirdie Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.117 276 133 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #9 sekercininkizi .!.: canım benim hep dua edin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip edecek... Genişletmek için tıkla... elimden geldiğince dua ediyorum inşallah hem bebek isteyenlere hemde böyle senin gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenlere...
sekercininkizi .!.: canım benim hep dua edin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip edecek... Genişletmek için tıkla... elimden geldiğince dua ediyorum inşallah hem bebek isteyenlere hemde böyle senin gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenlere...
sekercininkizi bebeğim aramıza hoşgeldin Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 2.042 0 156 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #10 littlebirdie .!.: elimden geldiğince dua ediyorum inşallah hem bebek isteyenlere hemde böyle senin gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenlere... Genişletmek için tıkla... inşallah canım benim dualarım hep bizimle...
littlebirdie .!.: elimden geldiğince dua ediyorum inşallah hem bebek isteyenlere hemde böyle senin gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenlere... Genişletmek için tıkla... inşallah canım benim dualarım hep bizimle...
P pis7li Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 752 2 46 Ankara 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #11 dilerim en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım.allahım gönlüne göre versin.hayırlısını versin inşlh
S semirami Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 28 0 36 İstanbul 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #12 sekercininkizi .!.: o zaman aramıza hoşgeldin tatlım bu mübarek günlerde hepdua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah... Genişletmek için tıkla... hoşbulduk canım amin canım benim sağol..
sekercininkizi .!.: o zaman aramıza hoşgeldin tatlım bu mübarek günlerde hepdua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah... Genişletmek için tıkla... hoşbulduk canım amin canım benim sağol..
Y ysmnmhttn Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2013 9 0 6 Antalya 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi semirami #13 Kızlarrrr destek bekliyorum adet günlerimizi birlikte bekleyelim hadiii ))