Hamiş'im ben :)))

sheker67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
66
6
28
Kızlaaaarrrr 3 farklı gebelik testin pozitif çıkması durumunda bugün kan testi de yaptırdım..
Beta HCG değerim : 1446

öğleden sonra doktara göstereceğim :)

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Ya birşey sormak istiyorum 2,5 yıl bekleyebildin mi cidden ?
Ben 5 aylık evliyim ama inan çalışmalara başladık bu hafta

yok canım beklemedik sadece 6 ay korunduk.. son 2 yıldır da deniyoruz.. tiroid hastasıyım ondan olmuyordu.. ilaç kullandım düzene girdi hormonlarım..çok şükür bu ay hamişşş oldum :)

yok canım beklemedik sadece 6 ay korunduk.. son 2 yıldır da deniyoruz.. tiroid hastasıyım ondan olmuyordu.. ilaç kullandım düzene girdi hormonlarım..çok şükür bu ay hamişşş oldum :)

Çookk sevindim ya inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Rabbim güzel bi kader nasip etsinn ben bi kere denedim bakalım 15 güne belli olur

belli oldu mu merak ettim canım?

olmadı canım tutmadı merak ediyorum insanlar kaza ile oldu diyor ya resmen ben uğraştım yumurtalıklarım temiz olmasına rağmen olmadı yahu bi sorun mu var acep :26: gerçi artık düşünmüyorum 1,5 yıl erteledim gene iş mevzusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…