Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Ya birşey sormak istiyorum 2,5 yıl bekleyebildin mi cidden ?
Ben 5 aylık evliyim ama inan çalışmalara başladık bu hafta
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Ya birşey sormak istiyorum 2,5 yıl bekleyebildin mi cidden ?
Ben 5 aylık evliyim ama inan çalışmalara başladık bu hafta
yok canım beklemedik sadece 6 ay korunduk.. son 2 yıldır da deniyoruz.. tiroid hastasıyım ondan olmuyordu.. ilaç kullandım düzene girdi hormonlarım..çok şükür bu ay hamişşş oldum :)
yok canım beklemedik sadece 6 ay korunduk.. son 2 yıldır da deniyoruz.. tiroid hastasıyım ondan olmuyordu.. ilaç kullandım düzene girdi hormonlarım..çok şükür bu ay hamişşş oldum :)
olmadı canım tutmadı merak ediyorum insanlar kaza ile oldu diyor ya resmen ben uğraştım yumurtalıklarım temiz olmasına rağmen olmadı yahu bi sorun mu var acep :26: gerçi artık düşünmüyorum 1,5 yıl erteledim gene iş mevzusundan