• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişim ve sinirlerim çok bozuk :(

sllda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
22
4
1
33
13 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta kayın validem ve kayın pederim bizim eve geldiler (kayın pederim hasta olduğu için önce küçük kızında kalıyodular şimdi bana geçtiler.)çalışıyorum eve geliyorum ve ev kalabalık ev artık sanki benim evim değilmiş gibi geliyo aradığım şeyleri eski yerlerinde bulamaıyorum. tamam evimi temizliyolar 3 tane görümcem var hergün bizdeler anneleri bizde anlıyorum gelsinler ama biraz da bizi baş başa bıraksınlar yani sinirlerim çok bozuk dün eve gittim oturma odamın şekli değişmiş ya tamam temizlik olmuş iyi güzelde ben değiştirmek istemiyodum ki dedim ya ev benim evim olmaktan çıktı herkeze bi laf söyleyesim geliyo sanki eşim benimle ilgilenmiyomuş gibi hissediyorum.ama kimseye bişey diyemiyorum hamile olmasam normalde bu kadar takılmazdım ben böyle şeylere hamilelik beni sadece stres ve sinir olarak etkiledi. bunları anlatıcak kimse bulamadım ve buraya yazdım biyere içimi dökmem lazımdı sonuçta.(ya isten gelince televizyonun karşısına uzanamıyorum yaaa ) bide eşim babasını doktora götürüp getirdiği için çalışamıyor da yani tam sıkıntı anlıcağınız.ve ben bu bebeği tam tamına 5 yıldır bekliyordum allahıma şükür oldu hamileyim şimdi ama kocamla birlikte vakit geçiremiyorum vardır bunda da bi hayır diyorum .kadınlar klübüne çok teşekür ediyorum böylee bi site olduğu için ve içimizi buraya dökebildiğimiz için :KK36:

hmmm, zor bir durum.Ama dediğiniz gibi sinir stres biraz da hamilelikten.Valla hamilesiniz siz ayıbı günahı olmaz uzatın bacakları, tamam büyüğe misafire saygı olmalı belki ama, bunlar misafirlikten çıkmış.İki canlısınız kendinizi üzmeyin, ve hiç bir şeyin üzmesine izin vermeyin.Sizin evladınızdan daha önemli bir şey olamaz, kaldı ki çok beklemişsiniz.Halsiz olacaksınız, üzgün olacak duygu durumlarınız sürekli değişecek, uzanın yatın yorgunsanız.Kimsenin birşey demeye hakkı yok.Ev sizin, hayat sizin, karnınızda bebeğiniz. Şartlar elverdiği kadarıyla keyfini çıkartmaya bakın.

hmmm, zor bir durum.Ama dediğiniz gibi sinir stres biraz da hamilelikten.Valla hamilesiniz siz ayıbı günahı olmaz uzatın bacakları, tamam büyüğe misafire saygı olmalı belki ama, bunlar misafirlikten çıkmış.İki canlısınız kendinizi üzmeyin, ve hiç bir şeyin üzmesine izin vermeyin.Sizin evladınızdan daha önemli bir şey olamaz, kaldı ki çok beklemişsiniz.Halsiz olacaksınız, üzgün olacak duygu durumlarınız sürekli değişecek, uzanın yatın yorgunsanız.Kimsenin birşey demeye hakkı yok.Ev sizin, hayat sizin, karnınızda bebeğiniz. Şartlar elverdiği kadarıyla keyfini çıkartmaya bakın.[
/teşekür ederim canım walla bende senin dediğin gibi yapmaya çalışıyom düşünmemeye çalışıyom

Allah kolaylık versin. Mümkün olduğunca sıkıntı yapmayın ama isterseniz güzel bir şekilde konuşun bana sormadan evde değişim yapmayın hoşlanmıyorum diye

walla bende bu olay sayesinde sabırlı olduğumu öğrendim :) yoksa hep sabırsızım derdim kendime
mecbur eşlerimiz için sabrı öğreniyoruz. şimdi, bişey deseniz yok gelin bizi istemedi felan olur. Eşinize söyleseniz o da ustaca halledemez kabak yine başınıza patlar en iyisi biraz daha sabretmek gibi :)

Allah kolaylık versin. Mümkün olduğunca sıkıntı yapmayın ama isterseniz güzel bir şekilde konuşun bana sormadan evde değişim yapmayın hoşlanmıyorum diye
işte bende ki problem de karşımdaki kırılcak diye bişey söyleyemiyorum.biraz takmamaya çalış
mecbur eşlerimiz için sabrı öğreniyoruz. şimdi, bişey deseniz yok gelin bizi istemedi felan olur. Eşinize söyleseniz o da ustaca halledemez kabak yine başınıza patlar en iyisi biraz daha sabretmek gibi :)
evet ya eşime ne diyim sonuçta babası yanı annesine de bişey diyemem kadın zaten rahat değil evinde kalmak istiyo ama napsın onunda başka çaresi yok hamileliğim ilerliyene kadar kalsınlar artık başka yapcak bişeyim yok. ve seviyorum da eşimin ailesini bana öyle eziyet eden insanlar değiller ama bende hamileliğin etkisiyle bayabi gerildim herhalde bu olaya takılmam da onun sonucu bide kendi annem babam hasta olabilir diye düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .

İnsan hamileyken kendini tanıyamıyor gerçekten beni de duygusal olarak çok etkiledi çok iyi anlıyorum normalde takılmadığım şeyler inanılmaz batıyor şuanda ama napalım sayılı gün çabuk geçermiş derler.Benim eşimin ailesi de çok kalabalık her haftasonu geliyorlar sabahtan gece yarısı gidiyolar ama eşimin hatırana artık sabretmeye çalışıyorum.

İnsan hamileyken kendini tanıyamıyor gerçekten beni de duygusal olarak çok etkiledi çok iyi anlıyorum normalde takılmadığım şeyler inanılmaz batıyor şuanda ama napalım sayılı gün çabuk geçermiş derler.Benim eşimin ailesi de çok kalabalık her haftasonu geliyorlar sabahtan gece yarısı gidiyolar ama eşimin hatırana artık sabretmeye çalışıyorum.
ayy canım yaa biz hamileyken değişim yaşıyoruz resmen :) rabbim sabrınıda veriyo ama bide bu işin doğumdan sonrası var o zamanda böyle kalabalık olucaklar her halde o zamanda loğusalık sendromuna girerim ben:KK70:

ayy canım yaa biz hamileyken değişim yaşıyoruz resmen :) rabbim sabrınıda veriyo ama bide bu işin doğumdan sonrası var o zamanda böyle kalabalık olucaklar her halde o zamanda loğusalık sendromuna girerim ben:KK70:
Bende şimdiden onu düşünüyorum birde bizimkiler çok uzun yoldan gelcek eee eşimin sülalesi zaten dediğim gibi herhalde cinnet geçircem sezeryan olmasa kimse gelmesin derdim herhalde o derece yani normalde misafir çok severim ama hamileyken ben ben değilim:KK12:

Bende şimdiden onu düşünüyorum birde bizimkiler çok uzun yoldan gelcek eee eşimin sülalesi zaten dediğim gibi herhalde cinnet geçircem sezeryan olmasa kimse gelmesin derdim herhalde o derece yani normalde misafir çok severim ama hamileyken ben ben değilim:KK12:
allah bize sabır ve kolaylık versin canım inş doğum sonrası rahat ederiz bende normalde misafiri çok severim ama şimdi kimseyi istemiyorum bu günlerde geçer inş da bebeğimiz eşimiz ve biz başbaşa kalırız.

allah bize sabır ve kolaylık versin canım inş doğum sonrası rahat ederiz bende normalde misafiri çok severim ama şimdi kimseyi istemiyorum bu günlerde geçer inş da bebeğimiz eşimiz ve biz başbaşa kalırız.
Amin cnm inşallah :anneadayı:

Back
X