13 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta kayın validem ve kayın pederim bizim eve geldiler (kayın pederim hasta olduğu için önce küçük kızında kalıyodular şimdi bana geçtiler.)çalışıyorum eve geliyorum ve ev kalabalık ev artık sanki benim evim değilmiş gibi geliyo aradığım şeyleri eski yerlerinde bulamaıyorum. tamam evimi temizliyolar 3 tane görümcem var hergün bizdeler anneleri bizde anlıyorum gelsinler ama biraz da bizi baş başa bıraksınlar yani sinirlerim çok bozuk dün eve gittim oturma odamın şekli değişmiş ya tamam temizlik olmuş iyi güzelde ben değiştirmek istemiyodum ki dedim ya ev benim evim olmaktan çıktı herkeze bi laf söyleyesim geliyo sanki eşim benimle ilgilenmiyomuş gibi hissediyorum.ama kimseye bişey diyemiyorum hamile olmasam normalde bu kadar takılmazdım ben böyle şeylere hamilelik beni sadece stres ve sinir olarak etkiledi. bunları anlatıcak kimse bulamadım ve buraya yazdım biyere içimi dökmem lazımdı sonuçta.(ya isten gelince televizyonun karşısına uzanamıyorum yaaa ) bide eşim babasını doktora götürüp getirdiği için çalışamıyor da yani tam sıkıntı anlıcağınız.ve ben bu bebeği tam tamına 5 yıldır bekliyordum allahıma şükür oldu hamileyim şimdi ama kocamla birlikte vakit geçiremiyorum vardır bunda da bi hayır diyorum .kadınlar klübüne çok teşekür ediyorum böylee bi site olduğu için ve içimizi buraya dökebildiğimiz için