hamişim :)

bdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
5
0
36
Bilecik
evet bende hamileyim 7,haftam bugun ağustos 10 da 2aylık olucam allah nasip ederse..Çok güzel bi duyguymuş çok şükür allahıma bende tattım bu duyguyu..her hamile bayanın olduğu gibi benım de kaygılarım var aslında kaygılanmam grektiğini bunun bebeğime zararı olacağını biliyorum fakat elimde deil tek sorun beslenmem..Yeterince beslenemiyormuşum gibi geliyo halbuki dikkat ediyorum ama sanırım bu olağan bişey değil mi?
Benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..

selamlar arkadaşım bende buhün 5+6 oldum evet çok güzel bi duygu benim zor oldu bide allah onları bize bağışlasın aynı kaygılar bendede var acaba besleniyomu acaba iyimi karnım ağrıyo korkuyorum belim ağrıyo korkuyorum bide hipotiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum oda ayrı bi sıkıntı sanırım boşa panik yapıyoruz ama elde değil sen kalp atışalarını gördünmü bebişinin

herkese çok çok teşekkür ederim evet bende cevremdekilere sordum sanırım faszla panik hamile bayanlarız normal olagan şeylermiş bunlar herkesin yasadıklarını yaşıyormuşuz :)) evet duydum bebğimin kalp atışlarını ve başta çok şaşırdım ve tabikiii çok sevindim düşünsenize içinizdeki canlınınkalp atışlarını duyuyorsunuz bence müthiş bişeyy:))) allah onları bizden ayırmasın sıkıca tutunsunlar bize miniklerimiz...

çok tebrik ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bende 5+5 deyim senin gibi kaygılarım var bir de benim mutfak tadilat ta olduğ için gercekten iyi beslenemiyorum yani bana öle geliyor rabbim bütün bebkleri korusun

tebrik ederim cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin,allahım bebeklerimizi bizden ayırmasın..bende çok yeniyim 5. haftam olucak insan her evresini merak ediyo sürekli araştırıyorum şuan ne boyutta daha küçük bi kesecik fasülye kadar olması için 2. ayı beklemek lazım :)))))))
burda arkadaşların başından geçen kalp durmaları düşükler kürtajlar ( okudukça çok tedirgin oluyorum..sanki artık kimse doğuramıyo ilk çocuk hep düşük oluyo gibi allah korusun...ben çok sabırsızım kal atışlarını 5. haftada duyamayız değilmi..keşke kontroller her hafta 2 kere olsa ultrasonla nasıl olduğunu sürekli görürüzz :)) eve ultrason cihazı alsak :))))))))))

teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim,evet keşke evimizde ultrason olsa da baksak sürekli :)))) ben 6.hafta da duydum kalp atışlarını senın de az kalmış inşallah allah bebklerimizi bizden almaz..Hiç bir zaman olusuz düşünme olumlu düşün ki bebğinde rahat etsin içinde bende çok raştırdım huzur herşeyde önce gelio huzurlu olmamız olumlu düşünmemiz lazım bunun bebeklerimiz çok ama çok faydası varmış zekalarını bile etkiliyormuş,araştırmalarıma göre yazılanları okumama göre.Olumsuz yazıları kesinlikle okuma sana tavsiyem yada anlatan biri varsa böle olumsuz şeyleri kesinlikle anlattırma ..Allah bebklerimiz korusun cnm ii bakın kendinize hamiş bayanlar :)))Bu arada eşlerin rolu çok büyük burda sürekli mutlu etmek durmundala benim eşim mutluluk hormonu salgılamam için elinden geleni yapıyo:)))Hormon hormon hormon diye evde dolaşıyo:))))

bende senı tebrik ederim canım eğer mutfağın hala tadilattaysa kayınvaliden den yada kendi annen den yardım istemelisin bence benim kayınvalidem yemek yapıyo ben yiyorum :)) bence sende o yolu dene :)))

mesajlarınızı okuyunca geçmiş günlerim geldi aklıma hamileyken aynı düşünceler bendede vardı. hatta son ayımda bile giderken acaba bir aksilik olurmu bebeğim nasıl diye kalbim çarpa çarpa muayene masasına yatardım. ama çıkarken bebeğini sağlıklı görmenin sevinciyle evime dönerdim. çok şükür doğdular büyüdüler bile. bebeğiniz doğana kadar zaman geçmez gibi gelir insana ama doğunca yok ağladı, yok dişi çıktı, yok 1 yaşına girdi, ilk adımları falan derken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız. İnşallah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ve bu günleri mutlu bir tebessümle hatırlarsınız.

Gözünaydın canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Beslenme ilk aylarda bebek için çok çok önemli değil. Zaten 6. haftadan itibaren bulantıların basşlarsa bugün yediklerini de yiyemeyeceksin:))) Asıl 6. aydan sonra beslenmen çok önemli. Bir de dr una danışırsan bu dönem için sana bir vitamin verecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…