Doğuma Hazırlık hamişken erkek bebek için yapılması gereken bir diyet varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
kızlar hamişken erkek bebek için yapılması gereken diyet yada başka bir şey varmı
forumda gezdim bulamadım
Duam hayırlıysa eğer erkek bebeğim olması hayırlı değilse kızım olsun onuda çok çok severim :)

sağlıklı olması ıcın dua etsen mesela?!

Canım artık çok geç.hamile kalmadan dua edilir...şimdi sağlığı için dua etme vakti..çünki birleşme oldu hamilesin.cinsiyeti her şeyi belli.sadece küçük diye gözükmüyor...dia etsen bile Allah yaratmış.deyişecek diğil ya.senin karnına kız ve ya erkek olarak yerleştirmiş....
Sağlıkla kavuşman dileğiyle....evlat aynı.kucağına alınca lezzetu aynı.inşallah istediğin gibi oğlun olur

Zigotta döllenme olduğu an, tüm diğer genetik özellikleri gibi cinsiyeti de bellidir. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını dilerim.

sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat iste bence ...
o karnında büyüdükçe zaman geçtikçe kızmış erkekmiş hiç önemli değil çünkü evladın kızı erkeği yok :)

Allah razı olsun hepinizden.aynen dediğiniz gibi yapıyorum.hayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…