hamişleeer KRAKER KIZ (burcu meleğine kavuştu)

bebisim09

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
1.280
12
683
Kuşadası
KIZLAR ARKADAŞIMIZ BURCU BUGÜN SAAT 18:50'de KIZINA KAVUŞTU..:nazar: ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.. HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ŞANSLI Bİ BEBEK OLSUN İNŞALLAH..
BEBİŞİ GAYET İYİMİŞ, YANINDAYMIŞ, EMZİRMİŞ BİRAZ ÖNCE YATIYORMUŞ BİRAZDANDA TAHLİLLERİ YAPILACAKMIŞ BİR SÜRE KK'ya GİREMEYEBİLİRİM MERAK ETMEYİN DEDİ..:1hug:

Ay maşallah onun sancılarımı tutmuş sezeryanmı normal mi .Allah bize de o günleri göstermek nasip etsin.
Analı babalı büyütsün bebeğini hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah

Aman da amannn bi bebiş daha maşallah Allahım nr güzel yaaa darısı başımıza artık

Allahım inanamıyorum yaa daha dün konuştuk bugün kontrolü vardı inanmıyorum yaa valla şok oldum.Allahım saglık versin inş yarın hemen arıycam..Allahım burcuyuda prenseside korusun.canım arkadasım en kısa zamanda görüşmek ve aramıza katılman dileğiyle....

evet ikinci kız bebşimizde geldi ne mutludur şimdi uzun ömürlü olsun inşşallah sarısı bizlerin başına buarad krakerin oğlu olmıcakmıydı yav

ayyy maaşallah çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kızlar teker teker başladık bakalım sıra kimde sabırsızlanmaya başladım şimdi ben...

ayyy cnm yaaaaaaaa inan cok sevindim ,Allah bebisini anali babali saglikli büyütmek nasip etsin

Darısı başıma :CüvCüv: Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişinizi a.s.

Canım allah analı babalı büyütsün.
KK da nüfuslar artmaya basladı sırayla çoğalıyoruz
Ama hep beklenen değil sürpriz isimler....
Ne güzel sürprizler....
En kısa zamanda seninde hikayeni bekliyoruz canım
bebişinin fotosunuda...

gözünüz aydın Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin :)))))) darısı tüm hamişlerin başına

canım ya Allah analı babalı büyütsün kontrolüm var diyodun kontrolden kızınla döneceksin bak Rabbim size kızınla birlikte sağlıklı,mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin :nazar:

aaayyyyy maşşallahh yaaa :) kızlar tek tek dökülüyoruzz yani doğuruyoruz.ayy bi heyecan daha bastıı beni bakalım sırada kim var :) allah hepimize yardım etsin allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah analı babalı büyütür sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşaallah...:nazar::nazar:ben duydukça böyle haberleri çok mutlu oluyorum...:1hug:sanki benim daha varmış gibi geliyo...:delphin::delphin:bi de resmini koysa baksak şöyle doya doya...sengözlerimebaksanab

canım allah analı babalı büyütsün sıra bize geliyor sen atlattın sıra bizde o kadar heyecanlıyım ki anlatamam....içim içime sığmıyor...

Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun...darısı bizim basımıza...allah hepimizi bir avazda kurtarsın insallah...sıra bende herhalde :)))

Back
X