HAMİŞLEEERRR BAKABİLİR Mİİİ???????♥♥♥

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi aynı adet gibi diyorlar ya 1 hafta önceden ağrısı olan oldu mu yada adete kaç gün kala agriniz oldu adet olacakmış gibi ?

aynı adet belirtilerini yaşadım ben her ay neyse oydu.. benm pek ağrım olmazdı zatn sadece adetten 10 gün önce göğüsüm sızlardı aynı öle de oldu ben adet olcam sandım olmadıı çok şükürr inşş sanada nasip eder.. başlarda gebelik extra bi belirti vermz zatnn

Canım benim 4 gün önce baslamıstı hafif agrılarım ama belirti olarak sadece göğüslerimde damarlar belirginleşti ogün test yaptıgımdada öğrenmiştim.

Benim bir haftam var adete böyle ara ara his olur ya adet olacakmış gibi aha diyorum yarın hasta olurum böyle sancı da değil hani karnının altinda biseylerde olur anlarsın hasta olacağını öyle bişey

Canım benim 4 gün önce baslamıstı hafif agrılarım ama belirti olarak sadece göğüslerimde damarlar belirginleşti ogün test yaptıgımdada öğrenmiştim.
Benim bir hafta var adet olacakmış gibi hissediyorum ıslaklık falan da var

Benim normalde adetten 3 veya 4 gün önce başlayan ağrılarım ovulasyondan hemen sonra başlamıştı göğüs sisligim ve hassasiyetim de.. özellikle göğüslerim fena şişmişti. Damarlar görünüyordu. Aynı zamanda halsizlik çok bariz belirtiydi akşam oldu mu saat 9 ben koltukta uyuklardim.. Bi de bağırsak rahatsızlıkları.. Allah gonlun3 göre versin inşallah.. az daha sabır..

Kızlar vallahi hani karnınızda gaz olur hasta olacak sanirsiniz ıslaklık hissedersiniz aynı öyle

Kızlar birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi aynı adet gibi diyorlar ya 1 hafta önceden ağrısı olan oldu mu yada adete kaç gün kala agriniz oldu adet olacakmış gibi ?
Benim adete 10 gun kala basladi agrilar.Karin ve gogus sisligi, mide bulantisi, gogus damarlarim belirginlesti ve goguslerim cok agriyordu dokunamiyordum..

Benim adete 10 gun kala basladi agrilar.Karin ve gogus sisligi, mide bulantisi, gogus damarlarim belirginlesti ve goguslerim cok agriyordu dokunamiyordum..
Benim de sağ vajina yani varya canım yani sağ kasigin az aşağısı ara yani orası sancilaniyor ya

Benim de sağ vajina yani varya canım yani sağ kasigin az aşağısı ara yani orası sancilaniyor ya

Benimde hamile kaldığım ayda adetime 1 hafta kala tam sağ alt kasığımda günde 2-3 kere batmalar oluyordu. Normalde adet günü sabahtan ağrım olur o gün de biterdi. Çok benzettim kendime inşallah hamilesindir.

Canım benim yaklaşık 1 hafta önce inanılmaz kasık ağrım ve batmalarım başlamıştı. Göğüslerim de şişmişti. Her an adet olucam diye beklerken olmayınca bat a 4 gün kala test yaptım çok silik 2.çizgi çıktı. Ertesi gün de kan testi yaptırdım 70 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…