hamişler bi bakar mısınız?

d.e.s.i.r.e

ღ benim minik kuzum ღ
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2007
685
6
116
40
Ankara
cumartesi günü tatilden döndük. ve o günden beri ayaklarım şiş acaba yolculuktan mı oldu tuzlu da yemiyorum yinede kocaman oldu ayaklarım. özellikle de sol ayağım çok şiş 14:30da randevum var dr da ama meraklandım bebeğim iimidir benim gibi olan var mıbilmiyorumkismile

ödem olmuştur canım yani vücudun çok su toplamış ve çok erken gebeliğin bu genelde son haftalara doğru olur benim bildiğim
doktoruna mutlaka söyle ve tansiyonunu ölçtür
tuzlu yeme tuz vücutta su tutmasına sebep olur

bende cumartesi tatilden döndüm eve yaklaştığımızda ayaklarımın davul gibi olduğunu gördüm
telaş yaptım tabiki
ama doktorum normal dedi,sıcaklar tetikliyormuş
benimde sol ayağım daha fazla şişti
korkma bunlar olacak şeyler vücudumuzda değişmeyen yerimiz kalmadı maşallahh :)

sıcaklar da tetikliyo benimde sol ayak bileğim davul gibi oluyo her akşam çalışıyorum bide ben ayağımın altına yükseklik buldum ama her akşam eve gidince şiş bilekle oturuyorum bütün gece uzatıyorum sabah geçiyo ama akşama yine aynı.cumartesi temizlik yaptım alış verişe çıktım hiç şişme olmadı bide benim ayak bileğim de iç yuvarlak kısımda falan ağrı var mesela bastırınca.bende söledim doktora ödem dedi tuzluda yemiyorum bol su içiyorum wc ye de çıkıyorum ama sıcaklar işte tam sıcağın ortasındayız

Evet ya bende geçen hafta sonu tatile gitmiştim.daha oraya gittiğimizde ayağım şişti yolculuktan dedim 2 gün kalıp döndük hala dinmedi.hiç de bu kadar şişmemişti.

kızlar ilginize teşekkürler. ayaklarımın sıcaklardan olduğunu söledi dr um endişelenecek bişi yokmuş yani a.s.

Benim şişliklerde tatil dönüşü başlamıştı o günden sonrada geçmedi :)) doktorum yaz hamileliklerinde şişlik normal dedi..

Back
X