hamişler bi bakar mısınız?

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
Kızlar albümin ve gebelik zehirlenmesi hakkında bilgisi olan var mı? Bunlar bebeğe zarar veriyor mu?

Derecesine gore değişir.ilk gebeliğim 32 haftada oldu ve ikinci hamileliğim ve çok korkuyorummm

Ayaklarım fil hastaları gibi. 36-37 giyiyordum eskiden şuan 41 numara :KK43: gün sayıyorum bu şekilde canım. Allah kimsye vermesin
Off çok zor tahmin edebiliyorum.peki nasiil bi yol izledin normal kadın dogum kontrolündemisin riskli gebelikmi.benim şimdiden ellerimde şişlikler var.çok erken başlaması normalmi k8 daha jalp atışıni duymadimm

Off çok zor tahmin edebiliyorum.peki nasiil bi yol izledin normal kadın dogum kontrolündemisin riskli gebelikmi.benim şimdiden ellerimde şişlikler var.çok erken başlaması normalmi k8 daha jalp atışıni duymadimm
Normal kadın doğum kontrolündeyim canım. Erken diye düşünüyorum ama bunu doktorunla konuşmalısın. Ben 5-6 aya kadar alyansımı takıyordum. Şuan alyansım serçe prmağımı sıkıyor.

Normal kadın doğum kontrolündeyim canım. Erken diye düşünüyorum ama bunu doktorunla konuşmalısın. Ben 5-6 aya kadar alyansımı takıyordum. Şuan alyansım serçe prmağımı sıkıyor.
Anladım cnm.inşallah sıkıntısız kucağına alırsın bebeğini.peki ek olarak sana vitamin desteği yada farklı bişey verdimi doktorunn

Back
X