- Konu Sahibi gozdemmmmmm
kızlar 7 +5 günlük hamileyim..geçen hafta kanama ile hastaneye kaldırıldım ..iğne ile kanama durdu.bebeğim ii çok şükür ..ama kahverengi lekelenmeler bitmiyo...ben bittim o bitmio...böyle olanlar var mmııııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 7 +5 günlük hamileyim..geçen hafta kanama ile hastaneye kaldırıldım ..iğne ile kanama durdu.bebeğim ii çok şükür ..ama kahverengi lekelenmeler bitmiyo...ben bittim o bitmio...böyle olanlar var mmııııııı
teşekkürler doktorum biliyo zaten...haftada iki iğne akşamları kapsül alıyorumm...10 gün oldu kanama geçireli..hala lekelenme var..bugün pembe geldi bi damla mesela...delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.....................
çok zor durum senin için.olumlu düşünmeye çalış.kötü şeylere odaklanma.istirahat et.geçmiş olsun
kızlarrrrrrr hala varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bende de oldu. cuma günü keseyi gördük yolk kesesi de vardı. dün birden kahverengi lekelenme başladı. hemen ilk gördüğüm hastaneye girdim. bebişimin kesesi düne göre büyümüş. yolk kesesi yine vardı. gebelik kesesi düzgün dediler. pruloton depot iğne vurdular. her zamanki saatimde de 50 lik iki tane progestan iğne vurdum. şu anda transferden daha dikkat ediyorum. hiç kalkmıyorum yerimden. bol bol su. akıntım açık sarıya döndü. çok şükür bu gün kahverengi leke görmedim. tüp bebekte kullandığımız ilaçlar nedeniyle bu tür kanamalar daha fazla görülüyor. ama ben ilk bebeğimi böyle kaybettiğim için çokk korkuyorum. rabbim bebişlerimizi bbize bağışlasın. :Saruboceq::Saruboceq:
canım korkuyorum sormaya.. ilk bebeğin kanama ile mi düştü?* bende proluton depot oluyorum..haftada iki keere..bende arada sırada kalkıyorum inşalllahhhh biter bu lekeler..bende huzura kavuşurum....