• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler bu lekelenmeler normal mi?

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
kızlar 7 +5 günlük hamileyim..geçen hafta kanama ile hastaneye kaldırıldım ..iğne ile kanama durdu.bebeğim ii çok şükür ..ama kahverengi lekelenmeler bitmiyo...ben bittim o bitmio...böyle olanlar var mmııııııı

canim benimde senin oldun dönem öyle bi lekelenme sürecim oldu benim doktorum sürekli yatmami söylemisti ve kirmizi olmadi sürece korkmana gerek yok demisti ama bence sen gene doktorunla görüs ve bol bol dinlen agir is felan yapma hatda annen felan yakininda kalyiorsa ona git bence

canım hiç beklemeden doktorunla paylaş bu konuyu, önemli bi konu sanırım, allah korusun düşük yapabilirsin ve yine hastaneye yatman gerekebilir, bence hiç bekleme... normal görünmüyor..

canım ben ıkızlerıme hamıleyken 12. haftaya kadar oldu asumanın yazdıgı gıbı kırmızı olmadıgı surece korkma ban dr ıkıgunde bır ayrıca 3 gunde bır yapılan ıkı ıgne verdıııı ve yat bence hereket etme cokkkk

bu arada allah kucagına almayı nasıp etsın ıns butun mutluluıklarını doyaya yasamayı nasıp etsın rabbım...

bol bol yatman ve kanama arttırıcı acılı vs gıdalardan uzak durmanız lazım birde kesinlikle doktorla paylaşın bu durumu acil şifalar dilerim..

kızlar 7 +5 günlük hamileyim..geçen hafta kanama ile hastaneye kaldırıldım ..iğne ile kanama durdu.bebeğim ii çok şükür ..ama kahverengi lekelenmeler bitmiyo...ben bittim o bitmio...böyle olanlar var mmııııııı

canım bende 9. haftada yogun bir kanama yaşadım 1 hafta sürdü lekeler de kırmızı olamadığı sürece sıkıntı yok içerde ki kan geliyormuşşş allah şifalar versin canımcım

teşekkürler doktorum biliyo zaten...haftada iki iğne akşamları kapsül alıyorumm...10 gün oldu kanama geçireli..hala lekelenme var..bugün pembe geldi bi damla mesela...delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.....................

benimde kanamam olmuştu doktor yatmamı söyledi progesteron vermişti.iş yapılmaması gerek fazlada yürümiyceksin.doktorunuza mutlaka bidaha gidin

teşekkürler doktorum biliyo zaten...haftada iki iğne akşamları kapsül alıyorumm...10 gün oldu kanama geçireli..hala lekelenme var..bugün pembe geldi bi damla mesela...delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.....................

çok zor durum senin için.olumlu düşünmeye çalış.kötü şeylere odaklanma.istirahat et.geçmiş olsun

kızlarrrrrrr hala varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

doktoruna güven.moralini bozma.moral bozukluğu da etkili.benim gittiğim merkezdeki hemşire hamileydi.1 ay süreyle kanama olmuş.rahminde kanamayan yer kalmamış.stresliyken kanama artıyormuş.bana streslendiğimizde rahim kasları kasılıyor,kanama da artıyor demişti.moral önemli. şimdi güzel bir hamimelik yaşıyor.

canım bende de oldu. cuma günü keseyi gördük yolk kesesi de vardı. dün birden kahverengi lekelenme başladı. hemen ilk gördüğüm hastaneye girdim. bebişimin kesesi düne göre büyümüş. yolk kesesi yine vardı. gebelik kesesi düzgün dediler. pruloton depot iğne vurdular. her zamanki saatimde de 50 lik iki tane progestan iğne vurdum. şu anda transferden daha dikkat ediyorum. hiç kalkmıyorum yerimden. bol bol su. akıntım açık sarıya döndü. çok şükür bu gün kahverengi leke görmedim. tüp bebekte kullandığımız ilaçlar nedeniyle bu tür kanamalar daha fazla görülüyor. ama ben ilk bebeğimi böyle kaybettiğim için çokk korkuyorum. rabbim bebişlerimizi bbize bağışlasın. :Saruboceq::Saruboceq:

canım bende de oldu. cuma günü keseyi gördük yolk kesesi de vardı. dün birden kahverengi lekelenme başladı. hemen ilk gördüğüm hastaneye girdim. bebişimin kesesi düne göre büyümüş. yolk kesesi yine vardı. gebelik kesesi düzgün dediler. pruloton depot iğne vurdular. her zamanki saatimde de 50 lik iki tane progestan iğne vurdum. şu anda transferden daha dikkat ediyorum. hiç kalkmıyorum yerimden. bol bol su. akıntım açık sarıya döndü. çok şükür bu gün kahverengi leke görmedim. tüp bebekte kullandığımız ilaçlar nedeniyle bu tür kanamalar daha fazla görülüyor. ama ben ilk bebeğimi böyle kaybettiğim için çokk korkuyorum. rabbim bebişlerimizi bbize bağışlasın. :Saruboceq::Saruboceq:

canım korkuyorum sormaya.. ilk bebeğin kanama ile mi düştü?* bende proluton depot oluyorum..haftada iki keere..bende arada sırada kalkıyorum inşalllahhhh biter bu lekeler..bende huzura kavuşurum....

canım korkuyorum sormaya.. ilk bebeğin kanama ile mi düştü?* bende proluton depot oluyorum..haftada iki keere..bende arada sırada kalkıyorum inşalllahhhh biter bu lekeler..bende huzura kavuşurum....

evet canım korkacak bi şey yok ama. her gebelik aynı olacak diye bi şey yok. bi de ben sonrasında kromozom testinden kan pıhtılaşmasına kadar tüm tahlillerimi yaptırdım. kan pıhtılaşması heterozigot olarak varmış o da %20 sebebi olabiliyormuş. ama bence asıl neden moral bozukluğuydu çevremdekiler moral yerine moralsizlik aşıladılar. hepsi garip garip hikayeler anlattı. oysa tüp bebek ile gebe kalanlarda tüp bebek doktorları bunları olağan karşılıyor. dinlen bol su iç strese girme ve ilaçlarını ihmal etme diyorlar. hepsini yapıyoruz. ben yerimden lavabo dışında hiiiç kalkmadım. ya sola ya da sırt üstü uzanıyorum. hareketim o kadar yani. bi de benim transferin 10. günü lekelenmem oldu onun üzerine test yaptım gebe olduğumu gördüm. ondan sonra bi daha olmamıştı taa düne kadar. moralini yüksek tut. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırla ve sağlıkla gelsinler biz bunları çekmeye razıyız.

Back
X