• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamisler gaz spazmi ve sancisi için ne yapabilirim??

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
103
Merhaba Kizlar gecen aksam acillik oldum.idrar kan hepsine bakildi.sonra gaz spazmı teşhisi ile eve gönderildi.yeni yeni duzeliyirum.zaten genelde kabiz biriyim.tecrübesi olan arkadaşlar lütfen ne yapabilirim?? Bir daha o aciyi çekmek istemiyorum

Merhaba Kizlar gecen aksam acillik oldum.idrar kan hepsine bakildi.sonra gaz spazmı teşhisi ile eve gönderildi.yeni yeni duzeliyirum.zaten genelde kabiz biriyim.tecrübesi olan arkadaşlar lütfen ne yapabilirim?? Bir daha o aciyi çekmek istemiyorum
Ben de öyleyim :/ ölüyorum sanıyorum o derece. Bi çare varsa ben de alıyım

Ben de öyleyim :/ ölüyorum sanıyorum o derece. Bi çare varsa ben de alıyım
canim benim Dr ilk 3 ay olur dedi inşallah sonra geçer artmaz bilmiyorum benimi kandirdi??sadece bildiğim hareket etmek ve gaz yapan şeylerden kacmak benimde.sende kabizlik varmi peki??

canim benim Dr ilk 3 ay olur dedi inşallah sonra geçer artmaz bilmiyorum benimi kandirdi??sadece bildiğim hareket etmek ve gaz yapan şeylerden kacmak benimde.sende kabizlik varmi peki??
Ben 3,5 aylık oldum. İlk ayda vardı kabızkığım. Ama şimdi olmamasına rağmen gazdan mahvoluyorum. Kalp sıkışıyor gibi o derece. Mide bağırsağım her şey şişiyor

Mercimek, çiğ soğan vs. gibi gaz tetikleyecek yiyeceklerden bir süre uzak duracaksınız.
Kayısı, şeftali gibi karpuz & kavun gibi meyveleri tüketin miğdenize faydası olur.
Bol su tüketmeniz gerek, kabız yapacak muz gibi meyvelerden kaçının.
Miğdenizi rahatlatacak şeyler yiyip & için.

Ancak bu şekilde kendinizi bir nebze gaz spazmından uzak tutabilirsiniz.
Bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin fakat günde 1 ıhlamur içmeniz de fayda edecektir.
Ancak dediğim gibi, bol bol su tüketin.

Ha bi de normalde benim ibs hastalığım var(irritabl barsak sendromu) bu sürekli şişkinlik ve kabızlık/ishal yapan ama ölümcül olmayan bi hastalık. Ondan dolayı, bi de hamilelik hormonlarından dolayı mide bağırsak kasları düzleşincce bu sindirim zorluğu çok oluyor. Senin normalde mide-bağırsak durumun nasıldır

Ha bi de normalde benim ibs hastalığım var(irritabl barsak sendromu) bu sürekli şişkinlik ve kabızlık/ishal yapan ama ölümcül olmayan bi hastalık. Ondan dolayı, bi de hamilelik hormonlarından dolayı mide bağırsak kasları düzleşincce bu sindirim zorluğu çok oluyor. Senin normalde mide-bağırsak durumun nasıldır
tam üstüne bastin bende ibs hastasiyim canim maalesef ne diyimki:KK43::confused:

Mercimek, çiğ soğan vs. gibi gaz tetikleyecek yiyeceklerden bir süre uzak duracaksınız.
Kayısı, şeftali gibi karpuz & kavun gibi meyveleri tüketin miğdenize faydası olur.
Bol su tüketmeniz gerek, kabız yapacak muz gibi meyvelerden kaçının.
Miğdenizi rahatlatacak şeyler yiyip & için.

Ancak bu şekilde kendinizi bir nebze gaz spazmından uzak tutabilirsiniz.
Bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin fakat günde 1 ıhlamur içmeniz de fayda edecektir.
Ancak dediğim gibi, bol bol su tüketin.
tesekkur ederim.suyu mide bulantim.için çok icemedim bu aralar ama icmem gerek anladim

arkadaşlar bişey sorcam adetime on gün var ve bende daha önce hiç olmayan bişi var 3-4 gündür midemde ve karnımda aşırı gaz var artık geğire geğire bi hal oldum bu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi?

arkadaşlar bişey sorcam adetime on gün var ve bende daha önce hiç olmayan bişi var 3-4 gündür midemde ve karnımda aşırı gaz var artık geğire geğire bi hal oldum bu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi?
bişiy demek için daha çok erken canim inşallah öyledir ama

Canım gaz ilacı alıcam bende bir kaç hamile arkadaşım kullanmış metsil diyip duruyorlar bende doktoruma sorucam ama bu galiba sadece gaz için bi ilaç, kabızlık için yapabileceğin tek şey kuru kayısı gibi lifli gıdaları yemek olucak, bende geçenlerde çok feci benzerini yaşadım tuvalete çıkana kadar o gaz bende hem bulantı hem yanma yaptı çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun canım

Canım gaz ilacı alıcam bende bir kaç hamile arkadaşım kullanmış metsil diyip duruyorlar bende doktoruma sorucam ama bu galiba sadece gaz için bi ilaç, kabızlık için yapabileceğin tek şey kuru kayısı gibi lifli gıdaları yemek olucak, bende geçenlerde çok feci benzerini yaşadım tuvalete çıkana kadar o gaz bende hem bulantı hem yanma yaptı çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canim ilaçla ilgili babada bilgi verebilirmisin? Dra sorduktan sonra belki bir faydasi olur

Demir hapı kullanıyorsanız o da tetikler. hamilelikte zaten barsak hareketleri yavaşlıyor o yüzden sabahları özellikle aç karnına 3-4 tane kuru kayısı hatta şu an tazeleri var yenebilir. Ve gün içinde bol bol su için öyle 2-3 bardak su değil günlük 2 litreye yakın su içebilmeniz lazım hem idrar yolu enfeksiyonundan korunmak içinde iyi oluyor. Gaz yapan şeylerden uzak durun, yürüyüşe çıkın hareketsizlikte gaz sancılarına yol açar. Öğünlerde tıka basa doldurmayın karnınızı, sık sık az az yiyin.

diğer kızları etiketlemeyi beceremedim ama inşallah okurlar

kimyon için her yemekten sonra 1 çay kaşıgı hem sütünüz çok güzel olur ve ne sizin nede bebeğin gazı olmaz

tecrübeyle sabittir , kaç çocuk buyuttuk böyle bilmiyorum ,

bebek dogduktan sonrada bol bol için 40 dan sonrada yarın çay kaşıgı kimyonla rezene karışımından verin ,

hiç gaz sancınız olmaz inşallah

diğer kızları etiketlemeyi beceremedim ama inşallah okurlar

kimyon için her yemekten sonra 1 çay kaşıgı hem sütünüz çok güzel olur ve ne sizin nede bebeğin gazı olmaz

tecrübeyle sabittir , kaç çocuk buyuttuk böyle bilmiyorum ,

bebek dogduktan sonrada bol bol için 40 dan sonrada yarın çay kaşıgı kimyonla rezene karışımından verin ,

hiç gaz sancınız olmaz inşallah
bir şeye mi döküp yiyeyim yoksa suyami Nasil yapayim?tesekkur ederim sevgiler

bir şeye mi döküp yiyeyim yoksa suyami Nasil yapayim?tesekkur ederim sevgiler

baharatcıdan al güzelce yıka kurut sonra döv biraz küçültmeye çalış yada robotta çek
maksat biraz ezilsin , kesinlikle hazır paketteki kimyonlardan bahsetmiyorum,

sonra 1 çay kaşıgı yemeklerın üstüne at ağzına bir bardak su iç

bebek içinde 1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşıgı kimyon 1 çay kaşığı rezene at demlensin onu azar azar bebeşe ver sabah akşam taze taze yap
kalanı olursa onuda sen iç

çok rahat büyütürsün inşallah bebeğini,

banada dua et bir kızım var 2. bebek olsun diye sevgiyle kal

baharatcıdan al güzelce yıka kurut sonra döv biraz küçültmeye çalış yada robotta çek
maksat biraz ezilsin , kesinlikle hazır paketteki kimyonlardan bahsetmiyorum,

sonra 1 çay kaşıgı yemeklerın üstüne at ağzına bir bardak su iç

bebek içinde 1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşıgı kimyon 1 çay kaşığı rezene at demlensin onu azar azar bebeşe ver sabah akşam taze taze yap
kalanı olursa onuda sen iç

çok rahat büyütürsün inşallah bebeğini,

banada dua et bir kızım var 2. bebek olsun diye sevgiyle kal
ederim tabi etmemmi cok güzel ,çok sagliklive hayirli bebisiniz olsun inşallah vakit ayirdiginiz içinde allah razi olsun :KK36:

Back
X