Hamisler kac ayliksiniz :)

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Ben 6.5 ayligimm bir oglusum olucak ilk bebeğim ve cok heycanliyimmm yaşımda ufak sayilir 19 oglumla birlikte buyucem cok guzel bir duygu :) sizin nasil geciyor hamileliginizzz :) ????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa cok genç annelerdensin hayırlı olsun pasan :)) 16haftalik hamileyim bende ama cinsiyetini bilmiyoruz utangaç bi bebeğimiz var benmde ilk hamileligim cokk özel bi duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bebişleriniz hayırlı olsun kızlar. Bende 6,5 aylık gebeyim.kısmetse oğluşum olacak.cinsiyeti 18. Haftada öğrendik ama kız demişlerdi.ayrıntılıda erkek dediler.başka bi doktora daha gittim oda kesin erkek dedi.sağlıklı olsunda.benimde ilk gebeliğim.heyecan dorukta yani :)

Eveett genc anne oldum boylesi cok güzel :) utangacsa kesinli kiz bebisss ^_^ bende 16 haftalikken ogrendim doktorum hemen gorduuu :) ikinizindr bebislerininz hayirli olsun saglikli dogumlar nasip etsin. Ilk cok baska cok guzel bi duygu cok heycanliyimm ^_^

Ayyy ne guzel cok az kalmos hayirli dogumlarin olsun saglikli buyutmeyi nasip etsin allah sana ^_^ nasil dogum yapmayi dusunuyorsun ??

Back
X