Hamişler kilolar ne durumda ;)) ?????.

70 kiloyla hamile kaldm 13.haftadayiz 63 kiloyum..malum bulantı kusma..

1bucuk ayda verdm ..su bile ıcemiyodum..serumlarla ayakta durdum hep cok agir gecirdm ben halada var ama azaldi o zamanlara göre çok şükür..

31 haftadayim 64le hamile kaldim 80 kiloym :(((( nasil vercem bukadar kiloyu :((( benim tehlikem vardi yattim iki ay belki ondan bukadar cok aldim :(

22. haftadayım, 68 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum bebiş de 430 gr şuanlık :31: meleğim sağlıklı büyüsün de ben veririm doğumdan sonra kiloları :32:

mrb anne adaylarıı ben 59 kilo ile hamile kaldım.. 19. haftadayım 6 kilo aldım : ) başına gelenler bilir aç kaldğımda mide bulantısı yapıyo yiyorum bende : ) baya aldım farkındayım. çoğu anne adayının dediği gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir . güzel ve sorunsuz hamilelik diliyorum hepinize :39:

59 la hamıle kaldım 68 kıloyum 25. hafta :))) şiştimmmmm

mrb anne adaylarıı ben 59 kilo ile hamile kaldım.. 19. haftadayım 6 kilo aldım : ) başına gelenler bilir aç kaldğımda mide bulantısı yapıyo yiyorum bende : ) baya aldım farkındayım. çoğu anne adayının dediği gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir . güzel ve sorunsuz hamilelik diliyorum hepinize :39:

Şimdi Yemicezde ne zaman yimez böle rahat rahat diyor insan da işte ;)) sonrası var bu işin ne kadar dikkat etmemde alıyorum elimizde değil ki canım

Şimdi Yemicezde ne zaman yimez böle rahat rahat diyor insan da işte ;)) sonrası var bu işin ne kadar dikkat etmemde alıyorum elimizde değil ki canım

bende öyle dedim kendi kendime : ) bugünlerde yemiycemde ne zaman yiycem : ) faydalı ne bulursam yemeye çalışıyorum bebişim vitamin alsın diye. tek amacımız sağlıklı olmaları . veririz kiloları onlarla uğraşırken : ). ( umarım )

Back
X