Hamişler lütfen bakarmısınız ?

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlar benım en son reghl gunum 31 temmuzdu yanı reglıme 8 gun var ama benım 2 haftadır goguslerım ınanılmaz sıstı ve acıolar bununla bırlıkte kasıklarımda agrım var sank hasta olcakmısım gıbı agrıyor bacaklarımada vurdugu oluyor bu sekılde belırtı yasayanlar oldumu sızce gebemıyım ?

merhaba arkadaşlar benım en son reghl gunum 31 temmuzdu yanı reglıme 8 gun var ama benım 2 haftadır goguslerım ınanılmaz sıstı ve acıolar bununla bırlıkte kasıklarımda agrım var sank hasta olcakmısım gıbı agrıyor bacaklarımada vurdugu oluyor bu sekılde belırtı yasayanlar oldumu sızce gebemıyım ?
Belirtiler genelde hamilelikle uyuşuyor bende senin gibi oldum hatta erken adet görücem diye düşünüyordum ..daha önceden adet dönemine yakın bu şekilde belirtilerin oluyormuydu fisfisfis

8 gün uzun bir zaman bence brz daha bekle umutlanmak için

Belirtiler genelde hamilelikle uyuşuyor bende senin gibi oldum hatta erken adet görücem diye düşünüyordum ..daha önceden adet dönemine yakın bu şekilde belirtilerin oluyormuydu fisfisfis

evet cnm belırtıler oluyordu ama reglıme 2 3 gun kala oluyordu bugun ıdrar testı aldım negatıf cıktı :1no2:

benimde adetime 8 9 gün var çok umutlu değilim ama yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik.adetime 11 12 gün kala baş dönmesi yaşadım o bitti dün gögüslerimde şişme ve sızlama başladı uçları çok belirginleşti ve kaşınıyor bugünde kasıklarımda sancı var bel agrısı var uzanıp parmaklarımla hafif hafif kasıklarıma bastırdım sol tarafta bi dolgunluk hissettim acaba bende gebe olabilirmiyim ama hiç akıntım yok vajinam normal neminde.

evet cnm belırtıler oluyordu ama reglıme 2 3 gun kala oluyordu bugun ıdrar testı aldım negatıf cıktı :1no2:

Canım regl olmana daha çok varmış, hani burda idrar testini 1 hafta önceden yapıp hamile olduğunu öğrenen çok nadir kişiler var, umarım yaşadıkların minik mucizenin süpriz belirtileridir...Rabbim gönlne göre versin. Moralini sakın bozma, idrar testinde genellikle adet geçikmesinden sonra belli oluyor pozitif olunca ,ama eğer erken döllenme olduysa daha da erken öğrenebilirsin.

idrar testi için erken canım negatif çıkması normal dediğim gibi bende belirtileri erken hissettim ama benim bebişim bize süpriz yaptı ..hiç ummuyodum..beklemiyodum .şuan 13 haftalık hamileyim Allahım gönlüne göre nasip etsin inşallah

amın kızlaar okadr cok ıstıyorumkı anlatamam Allahım gonulden ısteyen herkese nasıp etsın hayırlı saglıklı evlatlar ınsallah

Valla Aynı Belirtiler bende de var gecen ay 21 regl oldum bi de hala yok dün test yaptım belli belirsiz iknci çizgi uuhhh catlıcam meraktan

inşallah hamilesindir yücerabbim isteyen herkese nasip etsin bende bazı tedavilerden geçtim ama normal olarak hamile kaldım şuan 6 aylık oldum inşallah kucağımızada nasip eder alırım

Valla Aynı Belirtiler bende de var gecen ay 21 regl oldum bi de hala yok dün test yaptım belli belirsiz iknci çizgi uuhhh catlıcam meraktan

aynisi bendede oldu,adet günü test yapmistim ikinci cizgi hafif silikti...su an 9+3 haftalik hamileyim! INSALLAH sende hamilesindir...sonuc aldiginda bizede haber ver!

cnm 8 ğün varmış galiba daha testin negatif çıkmıştır...ama belirtilerde çok uyoo hamilleğiee

belki hamileisnn günü doldurunca test yap..minişin senleidrrr umarım..bu arda ankaradamısınn...

cnm bu dediğimi yap...zararı dokunmaz inş...regl olduğun gün başla soğan kürüne...int bak...ben 1.5 senedir istiyorudm çok şükür bunu yaptım bu ay hamileyim...ciddi bi araştır yorumları oku.... bazen yumurta çatlamaya biliyo bu yardımcı oluyo..hadi hayırlısı inş

Back
X