hamişler lütfen cevaap...

risdis

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
39
0
611
Trabzon
slm kızlar.. hamiş olanlara bir sorum var. bir yakınım eğer hamileysen kasıkların normalden daha sıcak olur..hatta köz gibi olur demişti. bugün transferimin 5. günü kafayı yiycem çünkü ben de öyle bişey yok.. siz de var mı..?

slm kızlar.. hamiş olanlara bir sorum var. bir yakınım eğer hamileysen kasıkların normalden daha sıcak olur..hatta köz gibi olur demişti. bugün transferimin 5. günü kafayı yiycem çünkü ben de öyle bişey yok.. siz de var mı..?

Cnm selam,

Bende öyle bir şey olmadı hatta böyle bir şeyi ilk kez duyuyorumdelikafadulden

canım bende oyle bısey olmadı herkesın hamılelıgı farklı olur bıde o lafı ılk senden duydum bence sacma agrıyı duydum ama yanmayı ılk kez duyuyorummm sakın ol sıtres yapma daha 5.gununmus senın suan gayet rahat olman gerekıor herseyı kafana takma tamam gulumherkesın soyledıgınıde aldırıs etme

merhaba, transferin hayırlı olsun önce. ben de hiç duymadım böyle birşey. bende de olmadı hiç. transferden sonra en ufak bir belirti bile yaşamadım. herşey normaldi, sadece adet olacakmışım gibi belirtiler vardı. ikisini ayırt etmek nerdeyse imkansız. üstelik transfer sonrası ikizlere hamile kalmısım. belirtiler iki katı olması gerekirken hiç yoktu. 7. haftamda birini düşük yaptım. belirtilere hiç kafanı takma.kişiden kişiye o kadar cok değişiyor ki. benim hamilelik belirtilerim üçüncü aydan sonra başladı inanki. o zamana kadar zaten bir önemi kalmıyor:) insallah bebğin tutunmuştur. bol bol kivi, ananas ve kabak cekirdeği yemeni tavsiye ederim. agır işlerden de kaçınmalısın. transferin 5 yada 6. günü yapılan tutunma iğnesini sakın ihmal etme, bir de günde bir tane bebek aspirini vermişlerdir sanırım.

teşekkür ederim kızlar biraz olsun rahatladım.. evet aspirin var.. inşallah herşeyin hayırlısı olur..

ya kızlar kafama takılan başka bir soru daha var.. cevaplarsanız sevinirim.. transferden sonra ilk gece sarı renkte koyu kıvamlı bir akıntı oldu.. sizce embriyo olabilir mi?

bencede oyle lekelenmeler olması normal bendende gelmıstı doktorum gelebılır dedı kafana takma sennn okeyy bıtanem serbest ol

canim bendede gelmisdi öyle akinti ama onlar cok normal arkadasiyin dedinede bakma öyle birsey olmadi bence ve bende ilk defa duydum,sen rahat ol canim stress yapma kendine...

ayyy bebıscım yaaa
senı enson tup bebekte kac kısııyz topıgınde gormustum
ozmandan buzamana 7 ay gecmıs veeeeeee sen hamılesın yaaaa
masallah canım
vede ıkızlerıne hamılesın
bende yenıden gırmeye basladım ve dun 2,denememe basladım uzun protokolle
senınle gorusmek ısterım yaa
ısmımı tanıyamamıs olabılrsın cunku adım degısık

ya kızlar canım çok sıkkın bugün kendimi tutamadım ve idrar tahlili yaptım.. biliyordum sonucun böyle olacağını zaten..

biraz erken değilmi canım daha belli olmaz o bozma moralini 10-11 . günde belli oluyor hamiş olduğun bence acele etmişsin bekle biraz daha

riddis cok erken davranmışın ama sana da hak vermiyor değilim. insan dayanamıyor. ama hemen moral bozmak olmaz. benimde idrar testlerinde cıkmadı ikiz başladığım halde. sonra da cok silik cıktı. yok bebek falan dedim ama yanılan ben oldum. insallah güzel haberlerini alırız. moralini bozupta yok deme, kan tahlilien kesin sonuc.

teşekkür ederim canım.. erken davrandım ama duramıyorum napayım yarın 9. günüm kan tahlili yaptıracağım.. hayırlısı neyse öyle olsun.. nasılsa negatife alıştırdım kendimi...

Back
X