• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamisler yardım edermisiniz belirtilerimin durumu nedirrr

Bende şuan adetimin 4. Günündeyim ama hamilelik.bdlirtilerim devam ediyor yani midem bulanıyor basım dönüyor kasıklarımda şiddetli adet ağrısı var göğüslerim hala hassas damarları hala belirgin sis karnimda sis yoğun adet oldum bugün pıhtı geldi ama sende pıhtı varmiydi benim normalde adetimin 1. Günü çok ağır sonra geçerdi

Yeni gördüm mesajını kusura bakma evet canım ben normal bildiğin ağrılı sancılı yoğun şekilde adet oldum benim birkaç tanıdığım daha var adet olup 3 aylıkken öğrenenler ama herkes adetliysen bebek olmaz diyolar ben canlı şahit olarak yaşadım oldu yani Rabbim onu sana nasip ettiyse ne şekil eder bulur yolunu 🤲
Sen nasıl öğrendin pekiii

Yeni gördüm mesajını kusura bakma evet canım ben normal bildiğin ağrılı sancılı yoğun şekilde adet oldum benim birkaç tanıdığım daha var adet olup 3 aylıkken öğrenenler ama herkes adetliysen bebek olmaz diyolar ben canlı şahit olarak yaşadım oldu yani Rabbim onu sana nasip ettiyse ne şekil eder bulur yolunu 🤲
Bende şuan adetimin 4. Günündeyim ama hamilelik.bdlirtilerim devam ediyor yani midem bulanıyor basım dönüyor kasıklarımda şiddetli adet ağrısı var göğüslerim hala hassas damarları hala belirgin sis karnimda sis yoğun adet oldum bugün pıhtı geldi ama sende pıhtı varmiydi benim normalde adetimin 1. Günü çok ağır sonra geçerdi

Ben genç kız olduğum günden beri her adetim pıhtılı olur çocuk bezi kullanırım evet vardı ben normal şekilde hiç adet olmam hep yoğun olur simdi sana umut vermiş gibi olmayım her insan aynı olacak diye birşey yok o belirtiler adetliyken de olabiliyo benim ağrılarım çok şiddetli olur ama inşallah gönlünde ki olur 🤲

Benim hiçbir belirtim olmadı dediğim gibi normal şekilde adet oldum annemi kontrole hastaneye götürmüştük birden içimden kan vermek geldi anlık hissiyatla gidip kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şaşırmıştım çünkü hamileyken yoğun adet olması düşük diye biliyorum dış gebelik mi acaba diye düşündüm ultrason da keseyi gördü doktor bi sıkıntı yok dedi

Şuan ki attığım teste bakabilir misin kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?
Yok anladım onu yani sormak istediğim normal adet oldun ama aslında hamileymissin adet bitince 5 haftalık olduğunu öğrendin doğru demi yani bildiğimiz adet oldun bende şuan öyleyim de adet olmadan önce betam 5.35 ti gebelik başlangıcı vardı sonra kimyasal olur dedi doktor regl oldum 2 gün sonra benimde çok ağrılı ve kötü geçiyor ama belirtiler geçmedi o yüzden sordum böyle şeyler olabiliyormu diye

Sen nasıl öğrendin pekiii

Şuan ki attığım teste bakabilir misin kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor?
Baktım şimdi çok net gözükmüyor ama çizgiyi görüyorum kaçıncı dk çıktığı önemli benim ilk dakikalarda çıkıyordu pembe çizgi bekledikce koyulaşıyordu orda bir çizgi var sende eğer rengi pembemsi silikse ve hemen 5 dk içinde cikiysa çizgi pozitif demek ama grimsi soluk bir renkse ve bekleyince çıktıysa uzun zaman sonra kuruma çizgisi adete kac gün kaldi

Adete 6 gün kaldı ilk başta sadece hafif dağılmış boya tarzında çıktı bekledikce T çizgisinin hizasında çizgi oluştu rengi açık pembe
Baktım şimdi çok net gözükmüyor ama çizgiyi görüyorum kaçıncı dk çıktığı önemli benim ilk dakikalarda çıkıyordu pembe çizgi bekledikce koyulaşıyordu orda bir çizgi var sende eğer rengi pembemsi silikse ve hemen 5 dk içinde cikiysa çizgi pozitif demek ama grimsi soluk bir renkse ve bekleyince çıktıysa uzun zaman sonra kuruma çizgisi adete kac gün kaldi

Adete 6 gün kaldı ilk başta sadece hafif dağılmış boya tarzında çıktı bekledikce T çizgisinin hizasında çizgi oluştu rengi açık pembe
Canım daha çok var adetine çıkmaması normaş

Testi sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ilk idrar daha güvenilir bu arada benim şuan reglimin 4 günü bitti ama şiddetli ağrım devam ediyor birde göğüslerim de hala aynı ağrı var damarlar sis uçları ağrıyor midem bulanıyor basım dönüyor ve şunu farkettimki kasıklarım şişmiş tuhaf bir şekilde bastırınca da ağrıyor korkuyorum ya acaba dış gebelik falan mı tekrar test yapsam baksammi bugün pıhtılar düştü 2 3 afet nohut kadar pıhtılar düştü düşerken de çok ağrıdı için çürümüş gibi sanki napcam ben yardım edin bir akıl verin kimyasaldan sonra bu normal mi bu kadar ağrı

Belki de düşük yapıyosundur acile gitsen daha doğru olur
Testi sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ilk idrar daha güvenilir bu arada benim şuan reglimin 4 günü bitti ama şiddetli ağrım devam ediyor birde göğüslerim de hala aynı ağrı var damarlar sis uçları ağrıyor midem bulanıyor basım dönüyor ve şunu farkettimki kasıklarım şişmiş tuhaf bir şekilde bastırınca da ağrıyor korkuyorum ya acaba dış gebelik falan mı tekrar test yapsam baksammi bugün pıhtılar düştü 2 3 afet nohut kadar pıhtılar düştü düşerken de çok ağrıdı için çürümüş gibi sanki napcam ben yardım edin bir akıl verin kimyasaldan sonra bu normal mi bu kadar ağrı

Canım kimyasal gebelikden sonra bence normal belki biz de önceki zamanlarda yaşadık bilemiyoruz ki sadece beta az bişey artıp sonra adet oluyorsun

Back
X