Hamişlerden yardım ??

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Arkadaşlar 8. Haftaya gircem ve gözle görülür derecede kilo artışı oldu bende . Benim bildigim kilo kaybı olur ilk aylarda normal mi acaba. Mide bulantısı da çok az. Sadece halsizlik usengeclik duygusal patlamalar yaşıyorum. Saçma sapan şeylere üzüluyurum. Illaki uzulecek kızacak birseyler buluyorum. Tedirginim düşük yapmaktan korkuyorum rüyalarima giriyor hep düşük yaptığım oderece etkileniyorum

Bazı gebeler kilo alır bazıları verir canım bu çok normal önemli olan ideal olan 9-12 arası almak hamilelik boyunca.. duygu durum değişikliği de çok normal ben ilk haftalar sürekli ılıman pamuk gibiyken 2.aydan sonra 4.aya kdr canavara donustum şimdi duygusal sakin şekilde ilerliyorum :) hormonlardan kaynaklı canım. Ama kilonu kontrol altına al protein ağırlıklı beslenmeye özen göster.

Her gebelik ayni degildir, mide bulantiniz yoksa cok sanslisiniz bence...eee istah olunca da kilo alinir normaldir ama siz dikkat edin karbonhidrat alimini azaltin, cunku giderek daha cok acilacak istahiniz. Bilincaltinizda dusuk yapma korkusu var ondan giriyor ruyalariniza, rahat olmaya calisin,kafanizi baska seylerle mesgul edin yoksa takinti olur. Sinirli haliniz de normal hormonlar tavan yapiyor. Burada bebis sahibi olmak isteyenleri dusunup elinizi karniniza koyun ve sukredip rahatlayin...hepsi gececek ins.

Haklısınız inşallah çok çok aminn

Evet dikkat etmem gerekiyo inşallah çok kilo almamm :)))

2 gebelikte de ilk iki ayda 8 kilo aldim. Bende cok duygusaldim. Yiyecegim gofret yere dustu diye aglayip yenisini almistim. İnsan cok sacma duygular yasiyor hamileyken.hormonlardan dolayi sanirim. Ayrica surekli dusuk falan yapicagini dusunuyorsun sanirin ondan ruyalarina giriyor

Herkeste gebelik süreci farklıdır canım

Herkes farkli sekilde kilo aliyor canim miden bulanmiyorsa cok sanslisin :)
Benim midesi bulanmayan bir arkadasim daha 12.haftadan 6 kilo almisti ben 21.haftamdayim hala 1 kilo zor aldim :)

Benimde cok şükür midem bulanmadi hic. 20. Haftaya kadar sadece 2 kilo aldim. Ilk zamanlar cok dikkat ettim kilo almamaya. Ama son aylarda yemek yemekten kendimi alamadim ☺ Su an 32+2 gunluk 8 kilo aldim toplamda. Herkesin kilo alimi farkli. Vucuttan vucuda degisiyor. Insallah hepimjzin hakkinda hayirlisi olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…