Hamişlere bir soru :)

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Merhabalar,

Öncelikle tüm anne adayları bebişlerine sağlıkla kavuşsun, isteyenlerin de tez zamanda olsun inşallah Diyerek konuma başlıyorum ☺️

Yıllardır ara ara aklıma gelen bir soru vardı hamilelikle ilgili ancak birine soramadan unutup gidiyordum, şimdi yine aklıma geldi ve neden kk hamişlerine sormayayım ki dedim :)

Hani çok yemek yeriz karnımız şişer rahatsız bi şişlik hissederiz ya, bebişler de karnınızda büyürken aynı hissi mi veriyor? Sürekli o şişlik hissiyatı oluyor mu?

Kusura bakmayın saçma olduysa ama çok merak ediyordum sormak istedim :)

İyi akşamlar

Merhabalar,

Öncelikle tüm anne adayları bebişlerine sağlıkla kavuşsun, isteyenlerin de tez zamanda olsun inşallah Diyerek konuma başlıyorum ☺️

Yıllardır ara ara aklıma gelen bir soru vardı hamilelikle ilgili ancak birine soramadan unutup gidiyordum, şimdi yine aklıma geldi ve neden kk hamişlerine sormayayım ki dedim :)

Hani çok yemek yeriz karnımız şişer rahatsız bi şişlik hissederiz ya, bebişler de karnınızda büyürken aynı hissi mi veriyor? Sürekli o şişlik hissiyatı oluyor mu?

İyi akşamlar

Ağır oluyosun ama bebeği kucağında taşır gibi bir ağırlık değil. Yemek yeme şişliği gibi de değil. Ama özellikle 8.aydan sonra çok ağırlaşıyor insan. Yatakta soldan sağa dönemiyorum mesela dönmek için eşime tutunuyorum. Kilolularda durum nasıl bilmiyorum ama ben normal kilodaydım ve bebek yemek yedigimde dik oturdugumda falan karnimda toplanıyor. Kafasi karnima batiyor mesela ya da kolları falan. Anlasilmiyo kafa mi popo mu kol mu ama karnimi deliyo alan daralıyor galiba.Hafif yaslanarak oturunca ya da çok şiş olmayınca daha rahat oluyor karnında yayılıyor. Çok güzel bir duygu mide yanmasına sebep olmasa daha da güzel olur tabi ama yaşatana hamdolsun Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar,

Öncelikle tüm anne adayları bebişlerine sağlıkla kavuşsun, isteyenlerin de tez zamanda olsun inşallah Diyerek konuma başlıyorum ☺

İyi akşamlar
Şişlik hissi değil çok başka birşey ama büyüdükçe göbeğinin çevresi geriliyor kaşınıyor bazen yamuk oluyor karın ☺️

Back
X