hamislerr sizde de böyle oldumu reglime iki gun var pembe akinti geldi

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10. gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir
3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum
bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu gece kramp girdi bacagima bide yatakda dönerken kasiklarim agridi dönemedim
ay insAllah bebegim yoldadir

Canım inşallah bebeğinin yerleşme kanamasıdır, hayırlısıyla hayırlı haberini buradan alırız. Şu aşamada kendini fazla yorma, bolca dinlen, inşallah bebeğin yola çıkmıştır. Sağlıkla sıhhatle annesine kavuşmayı bekliyordur.

ins cnm ins sabahtan bu yana pamuk koydum pamuk lekelenmis rengi halen pembe kan rengi yokk bide beyaz akintila beraber

İnşallah bebişin göbüşündedir. Benim bu ay adet öncesi 4 gün önce pembe akıntı geldi, ondan 1 hafta önce bacak ve belime kramplar girdi, memelerim değişti, adetim gecikti ama tüm bunlara rağmen hamile değilim. Biz çok fazla kendimizi dinliyoruz. Rahat ol. Belki de karnında bebişin vardır canım.

canim belim bir haftadir agriyor dunde bacak agrilarim basladi halen devam ediyor goguslerde bir degisiklik yok cnm sol kasigimda kalb gibi resmen elimle hissediyorum bir sey atiyor hic bole olmadi simdiye kadar enyin nesi anlamadim bn yaaa bilemiyorum ya bakalim kac gun devam edecek bu akinti yaaa kana donusmesse test yaparim yok donusurse umutlar ocak ayina kalirrr

benimde 2 aydir oyle oluyo adete yakin pembe akinti geliyo devami kirmizi oluyo cnm o yuzden fazla umut baglayip uzulme ins.bebisin seninledir

Kizlar uzun zamandır takip ediyorum 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz adetim 3 gün gecikti ama agrim falan yok biraz önce pembe akıntı geldi hamile olabilirmiyim böyle şeyler yaşayan varmı yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…